ایران اسلامی، ضربات مهلکی به پیکره رژیم جنایتکار اسرائیل و آمریکا وارد کرد

جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه علیه السلام خراسان شمالی گفت: ایران اسلامی با تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و با اقتدار نیرو‌های نظامی و انسجام ملی با حملات موشکی سنگین، ضربات مهلکی بر پیکره رژیم جنایتکار اسرائیل و آمریکا وارد کرد.
کد خبر: ۷۵۷۸۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳ - 26June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، سرتیپ دوم پاسدار حسین اکبری جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه علیه السلام خراسان شمالی، اظهارداشت: ایران اسلامی با تدابیر حکیمانه رهبر انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و با اقتدار نیروهای نظامی و انسجام ملی، با حملات موشکی سنگین، ضربات مهلکی یکی پس از دیگری بر پیکره رژیم جنایتکار اسرائیل و آمریکا وارد کرد و طوری که فضا و معادلات جنگ به نفع جبهه مقاومت و نظام اسلامی رقم خورد.

ایران اسلامی، ضربات مهلکی به پیکره رژیم جنایتکار اسرائیل و آمریکا وارد کردسردار اکبری با بیان اینکه پس از کشتار بی‌رحمانه‌ای که این رژیم در غزه و لبنان انجام داد برآورد صهیونیست‌ها بر این بود که قدرت حماس و حزب الله، گروه‌های مقاومت و جمهوری اسلامی تضعیف شده است، تصریح کرد: آنها با همین استدلال‌هایشان می‌خواستند به نظام جمهوری اسلامی ایران ضربه وارد کنند و توقف قدرت موشکی، از بین بردن قدرت هسته‌ای از جمله اهداف دیگر این حمله به کشور ما بود اما نقشه آنان به فضل الهی نقش برآب شد و دشمنان اسلام به هیچ کدام از این اهداف نرسیدند.

جانشین فرمانده سپاه حضرت جوادالائمه خراسان شمالی ضمن اشاره به اینکه پس از ورود آمریکا، بزرگترین و راهبردی‌ترین دارایی آمریکا در منطقه نیز تحت بمباران نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ما قرار گرفت و همه قدرت‌های جهان، قدرت موشکی ایران را لمس کردند همین ماجرا باعث شد تا ایالات متحده دست به دامان کشور‌های همسایه شود تا موضوع آتش بس را مطرح کنند، بیان کرد: هیچگاه نظام اسلامی با رژیم صهیونیستی صلح نمی‌کند، این اتفاق صرفاً یک توقف آتش است و انشاءالله این غده سرطانی توسط مردم فلسطین، آزادی خواهان جهان از بین خواهد رفت.

وی با تأکید بر اینکه نیرو‌های مسلح این هشدار را به رژیم صهیونیستی می‌دهند که دست ما بر روی ماشه است و اگر کوچک‌ترین نقص پیمانی انجام دهند موشک‌هایی بسیار مخرب‌تر با حجم گسترده‌تری به سمت آنها شلیک می‌شود، گفت: کشور‌های منطقه بالاخص کشور‌های اسلامی نیز اگر عزت و آبادانی می‌خواهند چاره‌ای جز جراحی این غده سرطانی و محو آن ندارند که به حول قوه الهی قطعاً این اتفاق خواهد افتاد و آیندگان در تاریخ می‌خوانند که این نسل در مقابل شرورترین آدم‌ها ایستادگی کردند و بر آنها پیروز شدند و به این موضوع افتخار خواهند کرد.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار