مراقب انگیزه‌های خود برای حضور در دستگاه سیدالشهداء (ع) باشیم

نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با بیان اینکه خدمت به دستگاه امام حسین (ع) نباید به فرصتی برای کسب «نام» یا «نان» تبدیل شود، گفت: مراقب انگیزه‌های خود برای حضور در دستگاه سیدالشهداء (ع) باشیم.
کد خبر: ۷۵۸۰۵۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۸ - 27June 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از سمنان، شامگاه گذشته در آستانه فرارسیدن ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) همایش «عاشوراییان» و گردهمایی هیئات مذهبی شهرستان سمنان در مسجد تکیه کوشمغان سمنان برگزار شد.

مراقب انگیزه‌های خود برای حضور در دستگاه سیدالشهداء (ع) باشیم

در این مراسم حجت‌الاسلام والمسلمین«مرتضی مطیعی» نماینده ولی‌فقیه در استان سمنان با تبریک پیروزی مقتدرانه ملت ایران در برابر تجاوزات رژیم منحوس صهیونیستی و استکبار جهانی، بر ضرورت بصیرت همگان در برابر توطئه‌های دشمن تاکید کرد و گفت: امیدوارم همدلی و همگرایی اقشار مختلف مردم که محصول ایستادگی و مقاومت جانانه در برابر دشمن است در ایام پیش‌رو تحکیم شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر افزود: همانطور که خون مطهر شهدای دست کربلا ریشه‌های نهضت امام حسین (ع) را مستحکم کرد، خون پاک شهدای حوادث اخیر نیز درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری خواهد کرد.

امام جمعه سمنان در ادامه با طرح روایتی از حضرت امام جعفر صادق (ع) گفت: امام صادق (ع) فرمود مجالس ذکر یاد اهل بیت را دوست می‌دارم، امر ما را احیا کنید که احیای امر ولایت و امامت ائمه معصومین (س) است.

حجت الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه خدمت در دستگاه سیدالشهداء (ع) توفیق و افتخاری بزرگ محسوب می‌شود، اظهار کرد: یکی از اصحاب امام صادق (ع) از ایشان نقل می‌کند که حضرت فرمود مردم در مورد ما سه دسته هستند که همه آنها به ما محبت دارند، اما عده‌ای از آنها ما را دوست دارند و نام ما را بزرگ می‌دارند و منتظر قیام امام عصر (عج) نیز هستند، اما از آن در پی رسیدن به دنیا هستند و هرچند در کلام با ما هستند، اما در مقام عمل به امر ما توجه نمی‌کنند لذا در قیامت با آتش محشور می‌شوند!

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان ادامه داد: گروه دوم افرادی هستند ما را دوست دارند و آن را هم در زبان و هم در عمل نشان می‌دهند لکن می‌خواهند به امور دنیوی دست یابند که خداوند در قیامت شکم‌های آنان را از آتش پر می‌کند و عطش و تشنگی را بر آنان مسلط می‌سازد!

امام جمعه سمنان با بیان اینکه همه عاشقان و محبان حضرت سیدالشهداء (ع) در آستانه ورود به ماه محرم باید نیات و انگیزه‌های خود را خالص و الهی کنند، گفت: باید مراقب باشیم که توفیق بی‌نظیر خدمت به دستگاه امام حسین (ع) به مَنیّت، خودخواهی، دنیاطلبی و ریا آلوده نشود!

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی در تشریح ویژگی‌های دسته سوم دوستداران اهل بیت (س) نیز گفت: حضرت فرمود دسته سوم افرادی هستند که ما را دوست دارند، گفتار ما را حفظ می‌کنند [یعنی به آن عمل می‌کنند]و امر ما را اطاعت می‌کنند و با کار و عمل ما مخالفت نمی‌کنند، این افراد از ما هستند و ما نیز از آنان هستیم، یعنی به مقام مِنّیت رسیده‌اند [همچون سلمان فارسی]نماینده رهبر معظم انقلاب در استان در تبیین مقام والای مِنّیت اظهار کرد: کسی که به چنین مقام و جایگاهی دست می‌یابد هیچ فاصله‌ای با ائمه معصومین (ع) ندارد.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر استفاده حداکثری از معارف حسینی گفت: اشک بر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) انسان‌ساز است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با بیان روایتی از نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمود ما اهل بیت افرادی هستیم که همراهی با ما به هرکس تعلق نمی‌گیرد و مدال خدمت به این دستگاه را به کسانی می‌دهیم که در برابر خدا ادب داشته باشد و در خلوت نیز از خدا حیا کند!

امام جمعه سمنان افزود: بر اساس روایتی از حضرت اباعبدالله (ع) ادب یعنی اینکه هرکس را هنگام خروج از خانه تا بازگشت به خانه دیدیم از خود برتر بدانیم.  

نماینده ولی‌فقیه در استان تواضع و فروتنی مسئولان و دست‌اندرکاران مجالس حسینی در برابر عاشقان و محبان امام حسین (ع) را نشانه ادب آنان در برابر پروردگار متعال دانست و گفت: در این ایام باید توجه داشته باشیم ما که متولی یا مسئول برگزاری مجالس حسینی هستیم وظیفه نداریم محبان و مخاطبان دستگاه سیدالشهداء (ع) را مورد قضاوت دهیم و یا به خود اجازه دهیم معرفت و یا طهارت قلبی آنان را ارزیابی کنیم!

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر اهمیت خودسازی در میان متولیان و دست‌اندرکاران مجالس حسینی اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر دیگران نیز باید با تکریم افراد، دقت و ظرافت و رعایت اصول آن صورت پذیرد.

امام جمعه سمنان در بخش پایانی سخنان خود با بیان روایتی از مولای متقیان حضرت علی (ع) گفت: امیرالمومنین (ع) فرمود شجاع‌ترین افراد کسی است که در برابر وسوسه‌های نفسانی ایستادگی کند و بتواند شهوت و غضب خود را مدیریت کند، از قلب خود در برابر نفوذ شیطان مراقبت کند و زبان خود را نیز نگه دارد!

گفتنی است در این گردهمایی حجت‌الاسلام والمسلمین قنبری مدیرکل تبلیغات اسلامی استان و آقایان موسوی نژادیان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، جدیدی مسئول شورای هیئات مذهبی سمنان و طحان عضو سابق شورای هیئات مذهبی سمنان به ایراد سخنرانی پرداختند و آقای ناصر همتی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) نوحه‌خوانی کرد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار