ملت عاشورایی هرگز تن به ذلت نخواهد داد

استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل گفت: ملت ایران در کنار سایر آزادی‌خواهان، با قدرت، صلابت و شجاعت ایستاده‌اند تا به دنیا اعلام کنند که هرگز ملت عاشورایی تن به ذلت نخواهند داد.
کد خبر: ۷۵۸۳۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۵ - 28June 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، حجت‌الاسلام «حسین نوری»، استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل پیش از ظهر روز گذشته (جمعه) در همایش شیرخوارگان حسینی که در سالن رضازاده اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: بانوان زینبی امروز در این همایش شرکت کردند تا فرزندان خود را که خردسال و شیرخواره است، نذر علی‌اصغر (ع) و مکتب انتظار کنند تا در ردیف یاران امام عصر (عج) زمینه ظهور و برپایی حاکمیت الهی را فراهم آورند.
ملت عاشورایی هرگز تن به ذلت نخواهد داد

 
وی دلایل برپایی و تجدید اقامه عزای حسینی را بعد از گذشت ۱۴ قرن یادآور شد و افزود: هر چند حادثه عاشورا در یک نصفه روز رخ داده، اما قرن‌ها است که فرهنگ عاشورا در روح و جان انسان‌های آزادیخواه زمینه اعتلای عزت و شرافت آنها را فراهم کرده و امروز مصداق همین ایستادگی و مقاومت را در فلسطین، لبنان و کشورمان ایران شاهد هستیم.
 
استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل تصریح کرد: عزای حسینی نه از روی احساس و هیجان بلکه از روی عقلانیت انجام می‌شود تا مقابله‌ای با ظالم و حمایتی از مظلوم در بطن آن انجام شود.

نوری از آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان شمر زمان و اردوگاه یزید یاد کرد و گفت: در نقطه مقابل این اردوگاه کفر، ملت ایران در کنار سایر آزادیخواهان با قدرت، صلابت و شجاعت ایستاده‌اند تا به دنیا اعلام کنند که هرگز ملت عاشورایی تن به ذلت نخواهند داد.
 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تمام فرآیند حادثه کربلا با علم گرایی و عقل‌گرایی انس و الفتی ابدی دارد چرا که خطبه‌ها و موعظه‌های امام حسین (ع) در همه تاریخ انسان‌ها را به کمال می‌رساند و سخن عقل، جان و حقیقت انسان‌هاست.
 
استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل اضافه کرد: هر چند به ظاهر کربلا با شکست امام حسین (ع) و یارانش همراه بود، اما حقیقت معنای کربلا نپذیرفتن ذلت از سوی اردوگاه حق بود که به جاودانه بودن آنها کمک کرد تا این فرهنگ بعد از ۱۴ قرن زنده مانده و نصرت و کرامت الهی را قرین خود کند.
 
نوری خاطرنشان کرد: تنها کشوری که امروز در مقابل قلدرمابی آمریکا ایستاده، ملت ایران است که در جنگ ۱۲ روزه نشان داد ذلت و خواری را به دشمن تحمیل می‌کند و هرگز تسلیم زور و زر نخواهد شد.
 
وی در ادامه یادآور شد: عنصر اصلی این پیروزی ملت ایران بود که از کربلا الهام و الگو گرفته و هیچ وقت خضوع و رکوع در برابر دشمنان را نمی‌پذیرد.
 
استاد حوزه و دانشگاه‌های اردبیل اظهار کرد: نه تنها در این فرهنگ شکست معنایی ندارد بلکه تمام حرکات و رفتار‌ها بر مبنای عقل‌گرایی و منطق است و همین رفتار و ادامه ایستادگی‌ها و مقاومت زمینه پیروزی امت اسلامی را فراهم می‌آورد.
 
نوری تصریح کرد: ملت ما نه تنها امروز بلکه در طول تاریخ از فرهنگ عاشورایی تخطی نکرده و با تکیه بر همین فرهنگ توانسته در فراز و نشیب‌های تاریخی در برابر زیاده‌خواهی بدخواهان مقابله کرده و با بصیرت تمام و دشمن‌شناسی آنها را غافلگیر کند.
 
وی بیان کرد: ملت ایران در این ۴۷ سال از اعتقادات و مبانی دینی تنازل نکرده بلکه با شجاعت تمام در برابر شمر و یزید زمان ایستاده و با محکم ایستادن خود درس آزادیخواهی به همه ملت‌های دنیا داده تا بدانند که پیرو راه حسین هرگز ذلت قبول نمی‌کند و این ملت نیز زیر بیرق ظلم و تعدی نخواهد رفت.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار