مرغ و برنج و روغن خوراکی مورد نیاز استان کردستان جذب شده است
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، گفت: خوشبختانه با تمهیداتی که در سطح کشور و استان اندیشیده شد از استانهایی که دارای کارخانجات روغنکشی بودند توانستیم سهمیه روغن خوراکی مورد نیاز استان را جذب کنیم.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، «بختیار خلیقی» مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان، در گفتوگویی خبری اظهار داشت: روزانه ۲۲۰ تُن گوشت مرغ در کشتارگاههای استان تولید میشود.
وی از تشکیل قرارگاه استانی تامین، توزیع و نظارت بر کالاهای اساسی در استان خبر داد و گفت: نیاز روزانه استان برای تولید گوشت مرغ ۱۵۰ تُن است و در شرایط لازم، استان کردستان ظرفیت تولید ۳۵۰ تُن گوشت مرغ را دارد و میتواند علاوه بر تامین نیاز استان، نیاز استانهای همجوار را نیز تأمین کند.
وی افزود: کالاهای اساس همچون برنج به اندازه کافی در انبارهای دولتی و خصوصی استان کردستان به اندازه کافی ذخیره شده و در بحث روغن نیز با توجه به شرایطی که در پی تجاوز رژیم صهیونی به وجود آمد مقداری کمبود روغن در سطح بازار احساس شد، اما خوشبختانه با تمهیداتی که در سطح کشور و استان اندیشیده شد از استانهایی که دارای کارخانجات روغنکشی بودند توانستیم سهمیه مورد نیاز استان را جذب کنیم.
خلیقی گفت: سرانه مصرف برنج در استان ۳۶ کیلوگرم است در حالی که میانگین مصرف کشوری ۴۶ کیلوگرم میباشد. همچنین مصرف سرانه روغن در استان ۱۸ کیلوگرم، مرغ ۲۱ کیلوگرم، گوشت قرمز منجمد ۱۱ کیلوگرم و آرد هم نزدیک یک کیلوگرم میباشد.
مدیرکل صمت استان کردستان، ادامه داد: بر اساس این سرانه مصرف استان و همچنین بر اساس حجم ورودی مهمانانی که به استان کردستان تشریف آوردهاند، سهمیهای را نیز برای این موضوع لحاظ کردیم از محل ذخایر استراتژیک در استان تحت عنوان کالاهای تنظیم بازار روزانه بر اساس آمار مورد نیاز فرمانداریهای استان نسبت به تامین کالا برای شهرستانهای استان اقدام شده است.
انتهای پیام/