برداشت «خارک» و «رطب» از نخلستان‌های استان بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز برداشت «خارک» و «رطب» از نخلستان‌های استان بوشهر خبر داد.
کد خبر: ۷۵۹۰۲۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹ - 30June 2025

به گزارش دفاع‌پرس بوشهر، «کبری توکلی» معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر ظهر امروز در گفت وگو با رسانه ها اظهار داشت:یکی از قطب‌های تولید خرما در کشور است که سالانه حدود ۲۰۰ هزار تن محصول از نخلستان‌های این استان برداشت می‌شود.

برداشت «خارک» و «رطب» از نخلستان‌های استان بوشهر

وی از برداشت ۸۰ هزار تن خارک و رطب به عنوان نوبرانه‌های نخل‌ها در این استان خبر داد و بیان کرد: سالانه حدود ۱۲۰ هزار تن خرما نیز در سطح استان تولید و برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به اینکه دشتستان، تنگستان، دشتی و جم بیشترین تولید را دارند افزود: برداشت خارک و رطب به دلیل گرمای هوا نسبت به سال‌ها قبل زودتر انجام شده است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار