دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید با خانواده شهید «کوثری مقدم»

فرمانده مرکز مقاومت بسیج و مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده پاسدار شهید کیومرث کوثری مقدم دیدار کردند.
کد خبر: ۷۵۹۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴ - 25June 2025

به گزارش گروه حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «مهدی غفاری» فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران و سعید گنجی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امورایثارگران، امروز (دوشنبه) با خانواده معزز پاسدار شهید «کیومرث کوثری مقدم» دیدار کردند.

دیدار فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید با خانواده شهید «کوثری مقدم»

فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امورایثارگران در این دیدار گفت: شهادت برادر پاسدار کیومرث کوثری مقدم توسط رژیم جعلی صهیونی را به خانواده و بستگان آن شهید، تبریک و تسلیت می‌گوییم. اطمینان داریم که راه شهدا توسط جوانان و همرزمانشان ادامه خواهد یافت.

پدر معزز شهید کوثری مقدم در ادامه از رژیم صهیونیستی به عنوان غده‌ای سرطانی یاد کرد که به اذن خدا و به دست رزمندگان اسلام نابود می‌شود و مادر مکرمه شهید هم گفت: پسرم را قربانی راه امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) کرده‌ام. 

سعید گنجی مدیرکل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این دیدار از تواضع، اخلاق و منش آن شهید گفت و ادامه داد: شهید کیومرث کوثری مقدم، دانشجوی سال آخر رشته علوم سیاسی، گرایش جامعه شناسی سیاسی در دانشگاه علوم و تحقیقات بود. پاسدار با اخلاص و پاکباخته‌ای که در سازمان بسیج مستضعفین خدمت می‌کرد، عضو حلقه صالحین بسیج بود، اهل مطالعه، تفکر و علاقمند به آموزش و بطور خاص بسیار مقید به ادای نماز اول وقت بود.

لازم به ذکر است پاسدار شهید «کیومرث کوثری» روز دوشنبه دوم تیرماه در معاونت عقیدتی – سیاسی سازمان بسیج مستضعفین، بر اثر بمباران رژیم منحوس و متجاوز صهیونیستی به مقام رفیع شهادت نائل شد و پیکر مطهرش روز پنج شنبه ۵ تیرماه در قطعه ۴۲ گلزار شهدای بهشت زهرا (س)، به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها