سرهنگ گراوند: ۲۵ متهم تحت تعقیب در پلدختر دستگیر شدند

فرمانده انتظامی پلدختر از دستگیری ۲۵ متهم تحت تعقیب قضایی و انتظامی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۷۵۹۴۲۶
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۳ - 01July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از لرستان سرهنگ «شاپور گراوند» فرمانده انتظامی پلدختر امروز (سه‌شنبه) در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و جلب رضایت عمومی مردم طرح ارتقای امنیت اجتماعی محله محور با اولویت دستگیری سارقان، خرده‌فروشان مواد مخدر، متهمان تحت تعقیب دستگاه قضا و مخلان نظم و امنیت عمومی، توقیف خودرو‌های حامل کالای قاچاق و پاک‌سازی نقاط آلوده و جرم‌خیز در ۷۲ گذشته در این شهرستان به اجرا در آمد.

سرهنگ گراوند: ۲۵ متهم تحت تعقیب در پلدختر دستگیر شدند وی افزود: در اجرای اینطرح، تعداد ۲۰ نفر سارق، ۲۵ نفر متهم تحت تعقیب قضائی و انتظامی و…، پنج خرده‌فروش مواد مخدر شناسایی و دستگیر که در مجموع منجر به کشف ۲۰ فقره انواع سرقت شده است.

فرمانده انتظامی پلدختر با اشاره به اینکه در این طرح ۳۲ معتاد متجاهر جمع‌آوری‌شده است، گفت: در این طرح ۱۰ دستگاه خودرو، پنج دستگاه موتورسیکلت متخلف توقیف و روانه پارکینگ شدند.

سرهنگ گراوند، عنوان کرد: شهروندان عزیز ضمن رعایت هشدار‌های انتظامی، در صورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار