به گزارش
دفاعپرس از کردستان، "علیاصغر حسینی" دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان، ظهر امروز در جلسه اصلی شورای امر به معروف و نهی از منکر که در دفتر نماینده ولی فقیه استان کردستان برگزار شد، اظهار داشت: استان با تسلیت ایام سوگواری سیدالشهدا (ع) و تجلیل از مقام شامخ شهدا و شهدای اقتدار، بر ضرورت همراهی همه نهادها و ادارات با رویکرد ایجابی و فرهنگی ستاد تأکید کرد.
وی با اشاره به شرایط خاص کشور بهویژه در عرصههای رسانهای و جنگ ادراکی، گفت: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، بزرگترین معروف در زمان ما حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران است و در همین راستا برنامههای ستاد در حوزه تبیینی و تقویت جبهه رسانهای طراحی شده است.
حسینی با تشریح سه محور عمده فعالیتهای ستاد در سال جاری، گفت: نخست تمرکز بر تبیین در حوزههایی، چون صهیونیستشناسی، دشمنشناسی، امنیت رسانهای و تفرقهافکنی است که همه از مصادیق جنگ نرم دشمن به شمار میآیند دوم، نظارت بر وضعیت عفاف و حجاب در دستگاهها و سطح عمومی جامعه است که با استفاده از ارزیابان آموزشدیده مورد بررسی محسوس و نامحسوس قرار گرفته و امروز از دستگاههای برتر تقدیر میشود، سوم، مقابله با فساد اداری و اقتصادی از طریق مطالبهگری مستند و ارجاع آن به نهادهای قضایی و نظارتی است.
وی با اشاره به فعالیت هیئت اندیشهورز ستاد، از شناسایی ۸۰ آسیب اجتماعی در شهر سنندج خبر داد و گفت: برای بسیاری از این آسیبها راهکارهای علمی و عملیاتی پیشنهاد شده است.
دبیر شورای امر به معروف استان کردستان به بررسی میدانی وضعیت دانشگاهها و خوابگاههای دانشجویی نیز اشاره کرد و گفت: هنجارشکنیها عوامل موثر نقاط قوت و ضعفها به صورت علمی بررسی شده و نتایج آن در قالب کارگاههای آموزشی در دانشگاهها اجرا خواهد شد.
وی افزود: ستاد با تمرکز بر بصیرتافزایی و دشمنشناسی در مسیر تاکیدات رهبر معظم انقلاب حرکت میکند و برنامهریزی گستردهای در حوزه آموزش طلاب جوان اعم از اهل سنت و تشیع برای پاسخگویی به شبهات و تعمیق آموزههای دینی انجام داده است.
حسینی خاطرنشان کرد: ما رویکرد مچگیری نداریم تمام ادارات استان را بررسی کردهایم نقاط قوت را شناسایی و نقاط ضعف را نیز با راهکارهای مشخص و عملیاتی اعلام کردهایم انتظار ما این است که استاندار محترم و سایر مدیران حمایت و همراهی لازم را با ستاد امر به معروف داشته باشند تا شاهد افزایش همافزایی اثربخشی و کاهش تخلفات و مفاسد در جامعه باشیم.
وی در پایان گفت: ستاد استان متشکل از ۱۸ عضو است که با احکام رسمی فعالیت میکنند و با هماهنگیهای صورتگرفته با نهادهای قضایی، نظارتی و فرهنگی، بنا داریم مسیر ایجابی، مبتنی بر آموزههای قرآنی و فقهی را با قوت و پشتوانه مردمی ادامه دهیم.
انتهای پیام/