سران آمریکایی منشأ اصلی بسیاری از جنایات تاریخ معاصر هستند

فرمانده مرزبانی استان گلستان به مناسبت گرامیداشت روز افشای حقوق بشر امریکایی پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۷۵۹۷۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹ - 03July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، سرتیپ دوم ستاد «احمد رضا حاتمی» فرمانده مرزبانی استان گلستان،در پیامی ۱۲ تیر سالروز حمله ددمنشانه ناوگان آمریکای جنایتکار به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران را محکوم و روز افشای حقوق بشر آمریکایی را گرامی داشت.
 

سران آمریکایی منشأ اصلی بسیاری از جنایات تاریخ معاصر هستند


در متن پیام وی آمده است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
سالروز حمله امریکا به هواپیمای مسافربری ایران در ۱۲ تیر ماه ۱۳۶۷ به نام روزافشای حقوق بشر امریکایی نامگذاری شده است، جنایت هولناک نظامیان امریکایی در این روز در هدف قرار دادن هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس با ناو متجاوز امریکایی را باید یکی از دردناک‌ترین فجایع انسانی دوران معاصر دانست، چرا که عاملان آن به رغم اعتراف معاون رئیس‌جمهور وقت امریکا در حمله عامدانه به هواپیمای مسافربری، نه تنها توبیخ نشدند، بلکه توسط رئیس‌جمهور وقت امریکا مدال شجاعت گرفتند.
 
آنچه به ابعاد ضد انسانی این جنایت می‌افزاید سکوت سازمان‌های مدعی حقوق بشری غرب در قبال آن و عدم محکومیت آن توسط سازمان ملل متحد است و همین امر سبب گردیده که سران رژیم جنایتکار واشنگتن، منشأ اصلی بسیاری از جنایات تاریخ معاصر علیه ملت‌های مستضعف باشند، چرا که به دلیل نظام ناعادلانه فعلی حاکم بر جهان، کاخ سفید خود را در برابر هیچ مرجعی پاسخگو نمی‌داند.
 
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای این رویداد تلخ، برخود لازم می‌دانم در روز افشای حقوق بشر آمریکایی، که نامگذاری آن بر اساس فرمان رهبر بصیر انقلاب، در ادامه مشی انقلابی‌گری و افشای چهره کریه شیطان بزرگ صورت گرفت، روسیاهی آمریکای جنایتکار در حمله به هواپیمای مسافربری جمهوری اسلامی ایران در سال١۳۶٧ و کلیه جنایات فراگیر آمریکا و انگلیس و ایادیشان در منطقه خاورمیانه و سایر کشور‌های اسلامی و کلیه نقاط جهان علیه بشریت، صلح و امنیت را محکوم نمایم.
 
انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار