به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، در این چند روز تعطیلی نوروز ایرانیها، از ایالت جورجیای آمریکا سر و صداهای زیادی به گوش رسید. جایی که فرماندار این ایالت نیتن دیل قصد داشت با امضای لایحه ای این قدرت را به گروه های مذهبی غیر تجاری در ایالتش بدهد تا از زیر سلطه همجنسگرایان خارج شوند.
بر مبنای این لایحه سران مذهبی می توانستند اجرای مراسم ازدواج همجنسگرایان را انجام ندهند و در آن شرکت نکنند. همین طور گروه های مذهبی غیر تجاری هم قادر بودند به منحرفان جنسی خدمات ارائه نکنند و آنها را به استخدام خودشان در نیاورند. این لایحه اما با دخالت کمپانی های مهم هالیوودی و البته دیگر شرکت ها و نهاد های تاثیر گذار آمریکایی امضا نشد. کمپانی دیزنی نخستین شرکت هالیوودی بود که به این لایحه اعتراض کرد. سخنگوی این شرکت اعلام کرد در صورتی که فرماندار ایالت جورجیا این قانون را امضا کند، این شرکت، جورجیا را بایکوت خواهد کرد.
چند سالی هست که به خاطر معافیت های خوب مالیاتی این ایالت در آمریکا، بسیاری از شبکه های تلویزیونی و کمپانی های تولید فیلم برای ساخت آثارشان به ایالت جورجیا آمده اند. این حضور باعث شده اقتصاد جورجیا هم رونق بگیرد و حالا آنها پس از ایالت های کالیفرنیا و نیویورک بیشترین حضور استودیوهای تلویزیونی و هالیوودی را در شهرهایشان می بینند و حتی یکی از شعب اصلی آمریکای استودیوی پاینوود در مرکز این ایالت در آتلانتا واقع شده است. دیزنی و مارول اخیرا فیلم «کاپیتان آمریکا: جنگ داخلی» را در این ایالت ساخته اند که امسال اکران می شود و در حال ساخت «محافظان کهکشان 2» در استودیوی پاینوود آتلانتا هستند. شبکه تلویزیونی AMC هم که سریال پر طرفدار «مرده متحرک» را در این ایالت ساخته بر ضد لایحه مذکور عکس العمل نشان داد. با فشار MPAA، نتفلیکس و تبلیغات شرکت های بزرگی مثل AT&T و بانک آمریکا این لایحه تصویب نشد.
جالب است بدانید که اوانجلیست ها حدود یک چهارم جمعیت رای دهنده آمریکا را تشکیل می دهند. این آمار در ایالت جورجیا 38 درصد است. حالا گروه های اوانجلیست با انتشار بیانیه هایی اعلام کرده اند احساس می کنند به آنها خیانت شده است. اگر سری به بیانیه های آنها در فضای مجازی بزنید می بینید در برخی از آنها نوشته شده که حالا فهمیده اند قدرت پول در آمریکا از معنویات بالاتر است. اما شاید جالب ترین حرف را مایک استون روحانی اعظم کلیسای امانوئل تعمید دهنده به لس آنجلس تایمز گفته: «خسته شدم از این که سیاست مداران با کلیسا مثل یک معشوقه رفتار می کنند. دو سال یک بار وقتی می خواهند خارشی را درمان کنند، اینجا می آیند اما هیچ کدام تعهد بلند مدتی به کلیسا ندارند.»