پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی به مناسبت هم‌زمانی روز قلم و عاشورای حسینی

مسگرانی با نگاهی به پیوند میان آگاهی و ایثار، در پیامی، قلم را در امتداد نهضت عاشورا دانست.
کد خبر: ۷۶۰۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸ - 06July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «حسین مسگرانی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در پیامی قلم‌ها را همچون شمشیر‌های عاشورا دانست تا در خدمت حقیقت باشند.

پیام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی به مناسبت هم‌زمانی روز قلم و عاشورای حسینی

متن پیام به این شرح است:

بسمه تعالی 

روز قلم، روز عاشورا

در تقویم ما، گاه قلم و کربلا در یک قاب می‌نشینند؛ یکی تجلی اندیشه و آگاهی، دیگری تجلی ایثار و حقیقت. چه پیوندی ژرف‌تر از این میان جوهر قلم و خون شهید؟

در روز قلم، به یاد می‌آوریم که واژه‌ها تنها ابزار نوشتن نیستند، بلکه مسئولیتی بزرگ‌اند بر دوش صاحبان اندیشه؛ و در تاسوعا و عاشورا می‌آموزیم که گاه، حقیقت باید با خون نگاشته شود؛ آن‌گاه که قلم‌ها و رسانه‌ها در خدمت استکبار، صهیونیسم و ظالمان زمان قرار می‌گیرند.

قلم، اگر در مسیر حسین بن‌علی (ع) باشد، ادامه‌دهنده راه عاشوراست. فریادی است بر علیه ظلمِ امروزِ آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی؛ نوری است در تاریکی جهل، تحریف و انکار.

در این روزها، یاد می‌کنیم از عباس، که با دستان بریده، پرچم وفاداری را زمین نگذاشت؛ و از حسین (ع) که با خون خویش، مرز میان حق و باطل را برای همیشه ترسیم کرد؛ و نیز از سرداران و دانشمندان شهیدی که در مسیر سیدالشهدا گام برداشتند و جان خود را فدای راه حق کردند.

باشد که قلم‌هایمان، چون شمشیر‌های عاشورا، در خدمت حقیقت باشند؛ و واژه‌هایمان، چون اشک‌های زینب (س)، روشنگر راه آزادگی و حریت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار