برگزاری باشکوه نماز ظهر عاشورا در اشتهارد

نماز ظهر عاشورا در روز دهم محرم ۱۴۰۴ به امامت حاج آقا «داودی»، امام جمعه اشتهارد، در جوار بارگاه مطهر امامزادگان‌ام‌کبری و‌ام‌صغری (سلام الله علیها) برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۰۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹ - 07July 2025

به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس البرز، در روز عاشورای حسینی سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، نماز ظهر عاشورا با حضور گسترده مردم ولایت‌مدار اشتهارد و به امامت حاج آقا «داودی»، امام جمعه این شهرستان، در جوار بارگاه ملکوتی امامزادگان ام‌کبری و ام‌صغری (علیهما السلام) اقامه شد.

برگزاری باشکوه نماز ظهر عاشورا در اشتهارد به امامت امام جمعه

مراسم باشکوه نماز ظهر عاشورا، همزمان با فرارسیدن ظهر روز شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش، با حضور پرشور عزاداران حسینی برگزار گردید.

شرکت‌کنندگان در این آیین معنوی، با اقتدا به امام جمعه اشتهارد، یاد آخرین نماز امام حسین (ع) در صحرای کربلا را زنده نگه داشتند. این اجتماع عظیم، جلوه‌ای از عشق و ارادت مردم منطقه به اهل بیت (ع) و تجدید پیمان با آرمان‌های عاشورا بود.

برگزاری باشکوه نماز ظهر عاشورا در اشتهارد

 

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها