گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس- محمد زرچینی؛ جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران دارای درسهای بسیار زیادی بود که موجب شد در میدان نبرد، بیش از پیش در مقابل دشمن، هوشیار باشیم. ارتش رژیم صهیونیستی به واسطه نیروی هوایی خود که پایه قدرت نظامی آن را تشکیل میدهد، تلاش کرد تا زیرساختهای حیاتی جمهوری اسلامی ایران را از بین ببرد و با تضعیف حاکمیت، اهداف خود را محقق کند.
یکی از دلایل مهمی که ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد ۱۲ با ایران (با وجود برخورداری از حمایتهای آمریکا و کشورهای تروئیکای اروپا از جمله آلمان، انگلیس و فرانسه و همچنین تعدادی از کشورهای منطقه) شکست خورد، توان موشکی بالای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بود که از همان روز اول جنگ و با اولین موج حمله، کار را بر دشمن صهیونیستی سخت کرد.
یکی از موشکهایی که طبق ادعای برخی رسانهها، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در جنگ با دشمن صهیونیستی از آن بهره بردند، موشک «قاسم بصیر» بود؛ این موشک با قدرت بالا هر هدفی را منهدم میکند و خطای آن معادل صفر است؛ موشکی که میتواند از کمند سامانه پدافندی «تاد» به راحتی عبور کند.
این موشک چند روز پیش از آغاز جنگ ۱۲ روزه آزمایش شده و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح از نتایج آن ابراز رضایت کرده بود.
امیر سرتیپ «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در این زمینه میگوید: این موشک هدف خاص تعیینشده را در بین اهداف متعدد پیدا میکند و بدون انحراف حتی یک متر و بدون اتکا به سامانه ناوبری GPS هدف را مورد اصابت قرار میدهد.
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در طول جنگ با رژیم صهیونیستی و در پاسخ به جنایات صهیونیستها، علاوه بر پرتاب تعداد زیادی پهپاد انهدامی، بهطور میانگین روزانه ۴۰ موشک به سمت سرزمینهای اشغالی شلیک کرد. در یکی از روزهای جنگ، ایران تنها یک موشک شلیک کرد که آن موشک هم رهگیری نشد و با دقت به هدف اصابت کرد. گزارش منابع میدانی نشان میدهد که این موشک، ظاهراً «قاسم بصیر» بوده است.
شلیک موشک راهبردی «قاسم بصیر» به قلب سرزمینهای اشغالی در بندر «حیفا» نشان میدهد که رژیم اشغالگر قدس در حفظ آسمان خود شکست خورده است و این موضوع در آخرین روزهای جنگ به خوبی به چشم میخورد؛ جایی که حتی یک شلیک، مساوی یک برخورد بود. در حقیقت در آخرین روزهای جنگ، پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی کاملاً از هم پاشیده و به اصطلاح «از دور خارج شده» بود و دشمن نتوانست در مقابله با شلیکهای ایران، عملکرد موفقی داشته باشد.
ارتش رژیم صهیونیستی با وجود همه ادعاها و داشتن پدافند چندلایه در دفع موشک قدرتمند ایرانی ناکام ماند و این نشان میدهد که سامانه پدافندی یک و نیم میلیارد دلاری «تاد» هم در دفع موشکهای بالستیک هایپرسونیک، ناکام بوده است.
اما سوال اینجاست که آیا ایران در جنگ احتمالی آتی با رژیم صهیونیستی- که با توجه به جنگافروزبودن و عهدشکنبودن این رژیم، آغاز مجدد جنگ از سوی دشمن صهیونیستی بعید نیست- میتواند از این موشک قدرتمند استفاده کند؟ پیگیریهای دفاعپرس نشان میدهد که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امکانات جدیدی را به توان رزمی خود اضافه کردهاند که هر زمان بخواهند، میتوانند از این تواناییها و امکانات استفاده کنند.
سردار سرلشکر پاسدار «مصطفی ایزدی» فرمانده قرارگاه سایبری و تهدیدات نوین قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) در گفتوگو با دفاعپرس در این زمینه میگوید: در صنعت موشکیمان از قابلیتهای مختلفی برخورداریم که فقط برخی از آنها عملیاتی شده است؛ ظرفیتهایی که منجر به مختلشدن سامانه دفاع موشکی «گنبد آهنین» شد.
وی میافزاید: اینکه یک موشک توانسته هدفی را در سرزمینهای اشغالی با دقت هدف قرار دهد، نشاندهنده قابلیتهای نظامی بینظیر جمهوری اسلامی ایران است.
وجود ظرفیتهای میدانی گوناگون در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای پاسخگویی به تهدیدات میتواند جهت مقابله با دشمن صهیونیستی و همپیمانانش مفید باشد؛ لذا با توجه به تجربیات جنگ ۱۲ روزه میتوان بهتر در این زمینه اقدام کرد.
سردار سرتیپ پاسدار «احمد وحیدی» فرمانده اسبق نیروی قدس و مشاور فرمانده کل سپاه هم در گفتوگو با دفاعپرس در اینخصوص میگوید: امکانات زیادی برای پاسخ به دشمن تدارک دیده شده که در صورت تجاوز دشمن به کار گرفته میشود.
وی میافزاید: رزمندگان اسلام برای پاسخ به دشمن صهیونیستی تدارک وسیعی دیدهاند و میتوانند دشمن را منکوب کنند.
در مجموع، موشک «قاسم بصیر» در صورت حماقت دشمن صهیونیستی میتواند اهداف متعددی از جمله هدفهای زیر را مورد اصابت قرار دهد:
۱-نیروگاه برق حیفا
۲-پالایشگاه راهبردی «بازان» در حیفا
۳-ایستگاه ویژه ترن و فرودگاه بینالمللی حیفا
۴-پالایشگاه گاز حیفا
۵-مراکز راهبردی در «راماتگان» و «بتیام» در حومه تلآویو (که در جنگ اخیر هم این مناطق آسیب بسیاری دید و حتی برخی فرماندهان میدانی ارتش اسرائیل این مناطق را به دلیل حجم سنگین تخریبها به «غزه» شبیه دانستند).
۶-وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در تلآویو
۷-فرودگاه «بنگوریون»
۸-مرکز عملیاتی ستاد جنگ ارتش اسرائیل در زیر زمین شبه بیمارستان امنیتی «سوروکا»
۹- مراکز تحقیقات نظامی و هستهای در «تلآویو» و صحرای «نقب»
۱۰-نیروگاه اتمی «دیمونا»
۱۱-دانشگاه بن گوریون در تلآویو
البته جدای از این اهداف، موارد دیگری نیز وجود دارد که در زمان جنگ و با تصمیم فرماندهان عملیاتی میشود.
انتهای پیام/ 281