آمار سرقت مسلحانه و جرائم خشن در استان کردستان صفر است

رئیس پلیس آگاهی استان کردستان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون هیچ‌گونه سرقت خشن، مسلحانه و طلافروشی در استان نداشته‌ایم.
کد خبر: ۷۶۰۷۷۱
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۷ - 07July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، به نقل از تسنیم کردستان، سرهنگ "شهرام عبدی" رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان کردستان، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران درباره وضعیت سرقت اظهار کرد: خوشبختانه از ابتدای سال‌جاری تاکنون هیچ‌گونه سرقت خشن، مسلحانه و طلافروشی در استان نداشته‌ایم.
 
آمار سرقت مسلحانه و جرائم خشن در استان کردستان صفر است
 
وی با بیان اینکه کردستان جزو استان‌های امن کشور است، افزود: از لحاظ وقوع سرقت‌ها، نسبت به سایر استان‌های کشور در پایین‌تر سطح و شاهد کمترین سرقت در استان هستیم.
 
رئیس پلیس آگاهی استان کردستان تصریح کرد: در کردستان نسبت به میانگین کشور جز استان‌های آخر و در مقابل در حوزه کشف سرقت‌ها جز استان‌های موفق کشور هستیم که این موفقیت با هوشیاری مردم و عمل به موقع نیرو‌های انتظامی و هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط محقق شده است.
 
وی با اشاره به رسیدگی تخصصی به سرقت‌های منزل توسط پلیس آگاهی گفت: شهروندان از نگهداری وجوه نقد، طلا و جواهرات به جد خودداری کرده و به جای آن از صندوق امانات بانکی استفاده کنند. در صورت نقل و انتقال به منازل جدید حتماً قفل‌ها تعویض شود.
 
عبدی خطاب به شهروندان تأکید کرد: درب‌های منازل به سیستم‌های هشداردهنده، دوربین و تجهیزات ضدسرقت مجهز شود.
 
وی به سرقت از در‌های ضد سرقت با روش توپی زنی اشاره کرد و توضیح داد: روش توپی زنی یکی از رایج‌ترین روش‌های عبور از در‌های ضدسرقت است. در این روش سارقان با بیرون‌کشیدن توپی قفل ضدسرقت آن را باز می‌­کنند. روند کار آنها به این صورت است که ابتدا بخش محافظ قفل را جدا می‌کنند و سپس با استفاده از وسایل مخصوص و نیروی بدنی زیاد، توپی قفل را بیرون می‌کشند. سپس به جای آن توپی قفل خود را می‌گذارند. در این مرحله در شما باز می‌شود و می‌توانند که وارد خانه شما شوند.
 
رئیس پلیس آگاهی استان کردستان به شهروندان توصیه کرد که هنگام خروج از منزل، به سرنشینان داخل خودرو و موتورسیکلت داخل کوچه توجه کرده و در صورت مشکوک بودن، مراتب را به پلیس ۱۱۰ اعلام کنند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار