اختیار تمدید زمان انتخابات شورای شهر و روستا به استان‌ها واگذار شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه اختیار تمدید زمان انتخابات باید به استان‌ها واگذار شود، گفت: کمبود نیروی متخصص در حوزە فناوری در استانداری و فرمانداری‌ها و عدم جذب نیرو از مشکلات پیش‌رو در انتخابات آینده است.
کد خبر: ۷۶۰۷۸۷
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۰ - 07July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، "علی‌اکبر ورمقانی" معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، امروز ۱۶ تیر در جلسه ویدئو کنفرانس آسیب‌شناسی و وضعیت‌شناسی انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا که به ریاست مدیرکل انتخابات وزارت کشور و با حضور استان‌های کردستان، اردبیل و آذربایجان‌های شرقی و غربی برگزار شد، مشکلات و مطالبات استان را در انتخابات ۱۴۰۵ مطرح کرد.
 
اختیار تمدید زمان انتخابات شورای شهر و روستا به استان‌ها واگذار شود
 
وی ضمن تسلیت ایام محرم و گرامیداشت یاد شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، افزود: کردستان دارای ۱۰ فرمانداری و ۳۱ بخشداری‌ست که همه آنها به فیبر نوری متصل هستند.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان با بیان اینکه اختیار تمدید زمان انتخابات باید به استان‌ها واگذار شود، بیان کرد: کمبود نیروی متخصص در حوزە فناوری در استانداری و فرمانداری‌ها و عدم جذب نیرو از مشکلات پیش‌رو در انتخابات آینده است.
 
یادآور می‌شود؛ در ادامه این جلسه کیفیت پایین و تجهیزات نامرغوب حوزه فناوری، عدم تجهیز BTS‌های استان به باطری و قطعی برق، از دیگر مشکلات مطرح شده از سوی مدیران کردستان در این جلسە ویدئو کنفرانس بود.
 
یادآور می‌شود؛ انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت سال آینده در سراسر کشور برگزار می‌شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار