اولویت در حوزه صنعت کردستان حمایت از واحد‌های تولیدی فعال است

استاندار کردستان گفت: اولویت ما در حوزه صنعت استان، حمایت از واحدهای تولیدی فعال است تا پابرجا بمانند و به فعالیت خود ادامه دهند.
کد خبر: ۷۶۱۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۱ - 10July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، آرش زره‌تن لهونی عصر پنج‌شنبه در بازدید از ۲ واحد تولیدی در شهرک صنعتی دهگلان اظهار کرد: اولویت ما در مرحله اول این است که از واحد‌های تولیدی فعال حمایت کنیم تا تولیدشان ادامه داشته باشد.
 
اولویت در حوزه صنعت کردستان حمایت از واحد‌های تولیدی فعال است
 
وی ادامه داد: در مرحله بعد، بحث واحد‌های راکد است که تلاش می‌کنیم فعالیت آنها مجدد شروع شود.
 
استاندار کردستان با بیان اینکه توسعه واحد‌های تولیدی را هم در دستور کار داریم، افزود: در سفر وزیر صمت به استان، مصوب شد واحد‌های بالای ۸۰ درصد پیشرفت در بحث توسعه، منابعشان را وزارت صمت تقبل کند.
 
لهونی اضافه کرد: ما داریم جمع‌بندی می‌کنیم که این ۲ تا واحد تولیدی هم در همین قالب بگنجد، ضمن اینکه تلاش می‌کنیم واحد‌های پایینتر از ۸۰ درصد را هم معرفی کنیم ولی وزیر صمت وعده تامین منابع واحد‌های بالای ۸۰ درصد را داده است.
 
وی با اشاره به بازدید از سد قوچم و سامانه انتقال آب به شهر دهگلان، افزود: این خط انتقال، ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام شده امسال از سه محل، هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان درخواست شده که نامه آن به سازمان برنامه و بودجه کشور هم رفته و پیگیر جذب آن هستیم.
 
لهونی ادامه داد: پیگیر ۷۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات داخلی وزارت نیرو و ۱۵۵ میلیارد تومان دیگر هم هستیم، یعنی این سه منبع را داریم؛ البته باز هم پیگیری نیاز است تا قطعی شود که البته ۲ مورد آن قطعی است.
 
وی با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان هم نیاز است، اضافه کرد: هم ما و هم نماینده مجلس باید پیگیر این اعتبار باشیم که قطعی شود و جای امیدواری هست که پروژه با سرعت بیشتری مراحل اجرای آن ادامه پیدا کند.
 
استاندار کردستان با بیان اینکه برای اجرای این طرح طی هشت تا ۹ ماه خوب کار انجام شد، گفت: الان مرحله سد قوچم تقریباً نزدیک به تکمیل است و حدود ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا سفر آقای رئیس جمهور تکمیل خواهد شد و رسماً به بهره‌برداری می‌رسد.
 
لهونی ادامه داد: مرحله دهگلان تا قروه هم که به صورت جد پیگیر هستیم که با سرعت بیشتری پروژه ادامه پیدا کند، چراکه پیشرفت چندانی نداشته و پیشرفت آن حدود ۵ درصد است، ضمن اینکه، چون مرحله قوچم تا دهگلان در حال تکمیل است، عمده پیگیری‌ها صرف دهگلان به سمت قروه خواهد شد که آب سریعتر به قروه هم برسد.
 
 انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار