معرفی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس

با پایان یافتن دوره شش ساله عضویت سه حقوقدان شورای نگهبان در تیرماه امسال، رئیس قوه قضائیه ۶ نفر را برای انتخاب به عنوان عضو جدید این شورا به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.
کد خبر: ۷۶۱۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴ - 11July 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، با پایان یافتن دوره شش ساله عضویت سه حقوقدان شورای نگهبان در تیرماه امسال، رئیس قوه قضائیه ۶ نفر را برای انتخاب به عنوان عضو جدید این شورا به مجلس شورای اسلامی معرفی کرد.

معرفی ۶ حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس

این اسامی عبارتند از: سید بهزاد پورسید، ذبیح‌الله خدائیان، هادی طحان نظیف، محمدرضا صارمی، غلام‌رضا مولابیگی و محمدرضا صابر.

نمایندگان مجلس از میان این افراد سه نفر را به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان برای یک دوره شش ساله انتخاب خواهند کرد.

همچنین همزمان با پایان دوره این سه حقوقدان، دوره عضویت سه فقیه شورای نگهبان نیز در تیرماه ۱۴۰۳ به پایان می‌رسد که در این خصوص نیز تغییراتی در ترکیب شورا پیش‌بینی می‌شود. گفتنی است بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران انتخاب و معرفی فقهای شورای نگهبان از سوی رهبر معظم انقلاب صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار