به گزازش دفاعپرس از خراسان رضوی، «مصطفی آذرکیش» معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش در افتتاحیه دوره کشوری توانمندسازی نیروی انسانی با اشاره به اهمیت تسلط بر روشهای نوین و خلاقانه طی سخنانی اظهار داشت: وقتی صحبت از تحول در فرآیند آموزش و یادگیری میشود، منظور تغییر اساسی و بهبود چشمگیر در روشها و ابزارها است؛ به بیان دیگر، آموزش برخط و بستههای تعاملی از جمله مؤلفههای ضروری برای ادغام فناوریهای مدرن در نظام آموزشی هستند.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش افزود: سند تحول بنیادین بر اصلاح روشهای تعلیم و تربیت با تمرکز بر رویکردهای خلاقانه، نوآورانه، کار گروهی و تفکر انتقادی، با در نظر گرفتن نقش الگویی معلمان تاکید دارد.
وی با اشاره به اهداف دوره حاضر که به عنوان «توانمندسازی منابع انسانی» نامگذاری شده است، در ادامه یادآور شد: امروز صحبت از سرمایه انسانی است، چراکه این حوزه میتواند سایر سرمایهها را نیز وارد عرصه کند، تغییرات در محتوای آموزشی نیز در این همایش آموزشی دو روزه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
آذرکیش با اشاره به شرایط کنونی کشور از توجه و حمایت جدی وزیر آموزش و پرورش برای برگزاری دوره تربیت مدرس قدردانی کرد و افزود: این دوره با سایر دورههای ضمن خدمت تفاوت چشمگیری داشته و بر یادگیری و آموزش مشارکتی تمرکز دارد.
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش همچنین به توجه ویژه رییس جمهور به توسعه فضاهای آموزشی، رفع محرومیت از محیطهای آموزشی و بهبود کیفیت آموزش اشاره و تصریح کرد: رئیسجمهور تنها دو ساعت پس از اعلام آتشبس جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، پیگیر روند آموزش و پرورش بود و بر اهمیت این حوزه تأکید داشت؛ به همین دلیل، اکنون در فضایی مملو از توجه و حمایت از آموزش و پرورش قرار داریم.
وی بیان کرد: برنامه تحول؛ یک تلاش عمیق و اساسی است که به کار دقیق نیاز داد و تمرکز اصلی، شامل بهبود کیفیت آموزشی، ارتقای عدالت و توسعه مهارتها است. هدف نهایی این است که مدارس به کانونهای پیشرفت و توسعه کشور تبدیل شوند.
آذرکیش در پایان صحبت خود یادآور شد: سال قبل؛ دستورالعملهایی برای اجرای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین تهیه شده است که راهکارهای عملی برای اقدامات مهم را مشخص میکند.
انتهای پیام/