حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل:

انسان را برای کسب علم و عبادت خدا خلق کردیم

جمعی از مدیران سازمان‌های تامین اجتماعی، مدیریت درمان و اداره بهزیستی استان بمناسبت هفته بهزیستی با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز «حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل» دیدار کردند.
کد خبر: ۷۶۲۷۱۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳ - 15July 2025

به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس از آذربایجان‌شرقی، «حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل» در این جلسه گفت: خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید انسان را برای زندگی بهتر در روی زمین، عبادت برای خدا و کسب علم خلق کردیم اما ازسویی هم انسان باید بداند صاحب دارد و همه کاره عالم نیست.

وی با اشاره به اینکه تمامی این جنگ های عالم و ضایع کردن حقوق انسانها ناشی از غرور و تکبر است افزود: خداوند می فرماید شما انسان ها را در کرامت کامل برای بهشت آفریدیم پس باید خودتان در راستای خدمت به خلق ورضایت پروردگارقدم بردارید. امام جمعه تبریز خاطرنشان کرد: مقام عالم و اندیشمند با جاهل در نزد پروردگار عظیم الشان بسیار تفاوت دارد پس باید همواره حتی تا زمان مرگ دنبال علم و دانش باشیم تا به معنای واقعی خلیفه خدا در زمین باشیم.

 وی افزود: اگر دشمنان ما زورگو هستند بواسطه این است که بسیار زودتر از ما به علم دست یافتند همانطور که در زمینه موشکی با اقتدار دشمنان راشکست دادیم و مجبور شدند موضوع آتش بس را پیش بکشند.

نماینده ولی فقیه در استان تصریح کرد: اقدامات شما در بهزیستی خدمت به قشر ضعیف و مشکل دار جامعه است و در تامین اجتماعی هم به کارگران و قشر زحمت کش جامعه خدمت می کنید پس در آبادانی و خدمت به خلق قدم های اثر گذار دارید لذا خدمت به اینها غرور و تکبر انسان راکاهش می دهد و در نهایت رضایت الهی را بدنبال دارد.

انتهای پیام/

 
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار