بالغ بر ۱ میلیون و یکصد هزار نفر زیر چتر تأمین اجتماعی یزد

مدیرکل تأمین اجتماعی استان یزد گفت: تاکنون یک میلیون و ۱۵۲ هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند و از این آمار به دلیل مهاجرپذیر بودن استان ۴۲ درصد کد ملی‌های بیمه غیربومی گزارش شده است.
کد خبر: ۷۶۲۹۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹ - 16July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از یزد؛ حسن زارع چاهوکی در نشستی با اصحاب رسانه با اشاره به عملکرد اداره کل تأمین اجتماعی یزد در سال ۱۴۰۳ گفت: ۱۹ تا ۲۵ تیر هر سالی به نام هفته تأمین اجتماعی نام‌گذاری شده است به‌طورکلی اداره کل تأمین اجتماعی یزد در سال ۱۴۰۳، ۲۷۴ میلیارد تومان تعهدات کوتاه‌مدت و ۲۷۱ میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری در این سال پرداخت کرده است.

بالغ بر ۱ میلیون و یکصد هزار نفر زیر چتر تأمین اجتماعی یزد

وی ادامه داد: این اداره ۱۶ شعبه، پنج کارگزاری و هفت شعبه اقماری در استان یزد دارد که کار خدمت‌رسانی به مردم را انجام می‌دهد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان یزد تصریح کرد: اداره کل تأمین اجتماعی یزد ۸۵ درصد جمعیت استان را تحت پوشش قرار می‌دهد و استان یزد در این زمینه رتبه اول را میان دیگر استان‌های کشور دارا است.

وی افزود: تا کنون یک میلیون و ۱۵۲ هزار نفر تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند و از این آمار به دلیل مهاجرپذیر بودن استان ۴۲ درصد کد ملی‌های بیمه غیربومی گزارش شده است.

وی بیان داشت: این اداره کل تا پایان سال ۱۴۰۳ به ۲ هزار و ۴۲۰ نفر تا مقرری بیکاری پرداخت کرده است و طبق گزارش‌ها استان یزد در این زمینه با کمترین نرخ بیکاری در صدر جدول آمار نسبت به دیگر استان‌های کشور است.

این مقام مسئول افزود: همچنین در سال گذشته این اداره کل به‌صورت ماهیانه حدوداً یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان مستمری پرداخت کرده که این عدد در سال ۱۴۰۴ نزدیک به ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد به طور ماهیانه پیش‌بینی شده است.

وی افزود اداره کل تأمین اجتماعی یک اداره درآمدی - هزینه‌ای است از همین رو لازم است تا کارفرمایان حق بیمه را به‌موقع پرداخت کرده تا این اداره کل نیز بتواند به تعهداتش عمل کند.

وی اظهار کرد: حد نرمال ضریب پشتیبان بازنشستگی این است که به‌ازای بیمه‌شدن هر هفت نفر یک نفر باید بازنشسته شود که این آمار در استان یزد چهار نفر به یک نفر شده است؛ یعنی به‌ازای بیمه‌شدن چهار نفر در استان یک نفر باید بیمه شود که این موضع زنگ خطری جدی برای استان یزد است و دلیل عمده این موضوع نیز از قانون‌های تحمیلی دولت نشات گرفته شده است.

زارع گفت: در استان یزد ۳۰ هزار و ۲۲۰ کارگاه فعال وجود دارد همچنین تعداد بیمه‌شدگان اجباری در استان یزد نیز بیش از ۳۸۰ هزار بیمه شده اصلی گزارش شده است.

/انتهای پیام

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار