سردار کوشکی: شهادت سردار غیب‌پرور ناشی از عوارض شیمیایی دوران دفاع مقدس بود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس ضمن تسلیت شهادت سردارغلامحسین غیب‌پرور، گفت: شهادت سردار غیب‌پرور ناشی از عوارض شیمیایی دوران دفاع مقدس بود.
کد خبر: ۷۶۳۰۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸ - 16July 2025

سردار سرتیپ دوم پاسدار «سعید کوشکی جهرمی» مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در شیراز ضمن تسلیت شهادت سردار غلامحسین غیب‌پرور و با بیان اینکه سالیان زیادی توفیق همکاری نزدیک با سردار غیب‌پرور را داشتم، اظهار داشت: همکاری بنده با این فرمانده شجاع به زمانی که وی به عنوان فرمانده لشکر ۱۹ فجر فارس منصوب شد برمی‌گردد؛ در آن مقطع و همزمان با آغاز مسئولیت شهید غیب‌پرور در استان، بنده نیز به عنوان معاون اطلاعات و معاون هماهنگ‌کننده سپاه استان منصوب شدم و بر این اساس با این شهید بزرگوار ارتباط مستقیم و روزانه داشتم.

سردار کوشکی:علت شهادت سردار «غلامحسین غیب پرور» عارضه شیمایی دوران دفاع مقدس بود

سردار کوشکی بیان داشت: این رزمنده دلاور از جانبازان شیمیایی دوران دفاع مقدس و یکی از خستگی ناپذیرترین فرماندهان در میادین مختلف دفاع از انقلاب اسلامی بود؛ چه در میدان جنگ نرم و چه در میدان جنگ امنیتی مقابله با حوادث و آشوب‌های سال‌های متمادی، و همچنین در میدان جنگ سخت همواره آماده و پا به کار بود.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس تصریح کرد: بصیرت مثال‎زدنی، اشراف به مسائل سیاسی و اهتمام او در اجرای فرامین فرمانده معظم کل قوا در همه سطوح، از وی فرمانده‌ای مثال‌زدنی ساخته بود.

سردار کوشکی به جلساتی که سردار شهید غیب‌پرور بعد از اقامه نماز صبح برگزار می‌کرد اشاره کرد و گفت: این شهید با دقتی بالا و با حساسیتی خاص و با سخت‌کوشی، پیگیر کار‌ها و برنامه‌ها بود و کوتاه هم نمی‌آمد؛ پیگیری ایشان در امور مختلف تا حصول نتیجه بود.

وی با بیان اینکه، از دیگر ویژه‎گی‌های شهید غیب‌پرور، قدرت بیان و قدرت اقناع او بود، ادامه داد: افتخار این را داشتم که با این شهید بزرگوار ۹ سال همکاری مستقیم داشتم و همواره می‌دیدم، با وجودی که بی‌اندازه اهل گذشت بود اما در خصوص مسائل و امور مربوط به پیشبرد ارزش‌های انقلاب اسلامی، شهدا و ولایت فقیه به هیچ وجه کوتاه نمی‌آمد.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان فارس افزود: جمیع این ویژگی‌های بارز، باعث شده بود که هر زمان سخنران برای برنامه‌های مختلف از جمله یادواره شهدا می‌خواستیم، گزینه اول سردار غیب‌پرور بود که انصافاً علیرغم برخورداری از عوارض شیمیایی همواره قبول مسئولیت می‌کرد.

سردار کوشکی گفت: ۲ روز قبل از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با این شهید تلفنی صحبت کردم و متوجه شدم جراحات شیمیایی به جا مانده از دوران دفاع مقدس وی را سخت بیمار کرده و متوجه شدم وضعیت جسمی او مساعد نیست؛ با این وجود دعوت بنده در خصوص برنامه‌ای در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان را پذیرفت و در خصوص جلسه مذکور راهنمایی کرد و رهنمود‌هایی هم داشت.

وی در پایان تصریح کرد: شهید غیب‌پرور در واقع تمثیل شهید زنده بود که سرانجام آثار ناشی از جراحات شیمیایی او را از ما گرفت. شهادت او همزمان شد با وقایع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه؛ گویی سردار غیب‌پرور  دوری سرداران باقری، رشید، سلامی، حاجی‌زاده و سایر همرزمانش را نتوانست تحمل کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار