با تعامل مسئولان و مردم می‌توانیم شاهد شکل‌گیری توسعه‌ای همه‌جانبه و پایدار باشیم

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: دوران پول‌پاشی‌های بی‌ضابطه دیگر به پایان رسیده و مردم آگاه‌تر از آن هستند که این نوع برخورد‌ها را بپذیرند.
کد خبر: ۷۶۳۱۱۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۲ - 16July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «عبدالکریم حسین‌زاده» معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، عصر امروز در چهارمین جلسه شورای اداری استان کردستان که در سالن پیامبر اعظم سنندج برگزار شد، با اشاره به شرایط اخیر کشور اظهار کرد: در ۱۲ روز گذشته کشور لحظات بسیار سختی را پشت سر گذاشت، اما این سختی‌ها در کنار خود برکاتی هم به همراه داشت؛ چرا که فرصت هم‌افزایی، انسجام و بازنگری در برخی رویکرد‌ها را فراهم کرد.
 
با تعامل مسئولان و مردم می‌توانیم شاهد شکل‌گیری توسعه‌ای همه‌جانبه و پایدار باشیم
 
وی در ادامه با اشاره به وضعیت کردستان اظهار کرد این استان دچار یک عقب‌ماندگی تاریخی است؛ موضوعی که نمی‌توان با شعار و وعده حل‌وفصل کرد. باید با نگاه به آینده و با برنامه‌ریزی دقیق و اقدام عملی، این عقب‌ماندگی را جبران کنیم.
 
حسین‌زاده افزود: اگر تعامل مسئولان و مردم به سطح مطلوب برسد، می‌توانیم شاهد شکل‌گیری توسعه‌ای همه‌جانبه و پایدار باشیم. 
 
وی گفت: نباید فراموش کنیم که دوران پول‌پاشی‌های بی‌ضابطه دیگر به پایان رسیده و مردم آگاه‌تر از آن هستند که این نوع برخورد‌ها را بپذیرند.
 
معاون رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم توزیع عادلانه منابع تصریح کرد: خط قرمز ما در توزیع اعتبارات، توجه به کم‌برخوردارترین‌هاست. نباید اجازه دهیم استان‌هایی که از نظر شاخص‌های توسعه‌ای از میانگین کشوری عقب‌تر هستند، به حال خود رها شوند.
 
وی با بیان اینکه عدالت در توزیع قدرت و ثروت راهکار اساسی برای دستیابی به توسعه متوازن ملی است، گفت: ما اجازه نمی‌دهیم حق هیچ استانی ضایع شود. کردستان یکی از استان‌هایی است که باید در اولویت جبران عقب‌ماندگی‌ها قرار گیرد.
 
حسین‌زاده همچنین خواستار بسته‌شدن پرونده کولبری شد و افزود: مردم کردستان شایسته رفاهی در شأن خود هستند. کولبری نباید شغل باشد؛ بلکه باید سیاست‌های رفاهی و اقتصادی به‌گونه‌ای طراحی شود که مردم نیازی به این شیوه امرار معاش نداشته باشند.
 
وی همچنین به سابقه فعالیت خود در مجلس شورای اسلامی و دولت اشاره کرد و گفت: در مسیر انتخابم برای این مسئولیت، دو عامل مرا به قبول آن ترغیب کرد: نخست، مسئولیتی که مردم به‌واسطه اعتمادشان بر دوشم گذاشتند، و دوم، اعتقادم به ظرفیت‌های استان‌هایی همچون کردستان که شایسته نگاه ویژه و سرمایه‌گذاری هدفمند هستند.
 
حسین‌زاده تأکید کرد: ما ساختار معاونت توسعه روستایی را در دولت جدید مستقل کردیم و اکنون به‌عنوان سازمانی مستقل، تمرکزمان را روی سرمایه‌گذاری و کاهش فاصله توسعه‌ای در مناطق محروم قرار داده‌ایم. این ساختار به ما اجازه می‌دهد نگاه کارشناسی‌تر و مستقل‌تری به مناطق کم‌برخوردار داشته باشیم.
 
وی افزود: در دولت سیزدهم، با پدیده‌هایی مواجه شدیم که شاید مواجهه با آنها از توان چندین دولت خارج بود؛ اما رئیس‌جمهور در تمام این بحران‌ها یک لحظه از مردم فاصله نگرفت و با تمام وجود پای کار بود.
 
حسین‌زاده با تأکید بر لزوم توجه به حقوق اقوام و اقلیت‌ها تصریح کرد: در اولین سفر استانی‌ام همراه رئیس‌جمهور به سیستان و بلوچستان، به‌صراحت گفتم که هیچ‌کس نباید در جمهوری اسلامی احساس دیگری یا تبعیض کند. کرد، بلوچ، ترکمن، فارس؛ همه باید با واژه مشترک 'شهروند' دیده شوند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار