دانشگاه‌ها باید متناسب با اقتدار ایران رسالت خود را بازتولید کنند

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: دانشگاه‌ها باید متناسب با اقتدار ایران رسالت خود را بازتولید کنند و به کشور اقتدار ببخشند.
کد خبر: ۷۶۳۱۵۲
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۴ - 17July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مصطفی رستمی» رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی که روز گذشته در مشهد برگزار شد، اظهار داشت: دانشگاه‌ها باید در مسیر اقتداربخشی به کشور، از پایان‌نامه‌هایی که دردی از جامعه دوا نمی‌کند، گذر کنند.

دانشگاه‌ها باید متناسب با اقتدار ایران رسالت خود را بازتولید کنند

وی با اشاره به جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: در این جنگ، شاهد ایستادگی و بسیج عمومی برای دفاع از کشور بودیم و این رویداد نشانگر آن بود که مردم پای کار نظام مقدس اسلامی هستند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه شهدای علمی کشور مأنوس با قرآن بودند و به شهادت عشق می‌ورزیدند، تصریح کرد: اعتماد مردم به نیرو‌های مسلح، محصول کار علمی و دانشگاهی است که توانست لایه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی را بشکند و به اهداف خود اصابت کند و این موضوع نشان داد که مجموعه تربیت شده علمی کشور در کنار فرماندهان نظامی با آمریکا و اسرائیل به مبارزه پرداختند.

حجت‌الاسلام رستمی با اشاره به طراحی دشمن در جنگ ۱۲ روزه گفت: آنان جدا از هدف قرار دادن مردم، فرماندهان و دانشمندان کشورمان را نیز به شهادت رساندند و با طرح تهدید سوءقصد نسبت به رهبر معظم انقلاب اسلامی و اقدام نظامی علیه مراکز امنیت بخش کشور از مردم خواستند برای حمایت از دشمنان به میدان بیایند تا بتوانند جمهوری اسلامی ایران را با هرج و مرج رو به رو سازند، ولی خداوند ما را یاری کرد و توانستیم از این شرایط بحرانی به خوبی عبور کنیم.

وی خاطرنشان کرد: آنچه خدا بواسطه این شهادت‌ها به جامعه ما داد، بیش از خسارت‌هایی بود که ایجاد شد؛ مردم پای کار نظام ایستادند و حتی افرادی که در گذشته به راه اشتباه رفته بودند، زیر سایه رهبر معظم انقلاب اسلامی، از نظام حمایت کردند.

در پایان این مراسم از تلاش‌های حجت‌الاسلام‌والمسلمین «جواد مهدوی‌نسب» رئیس پیشین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خراسان رضوی قدردانی شد و حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمدمهدی ایمانی‌مقدم» به‌عنوان رئیس جدید این نهاد معرفی شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار