چهلم شهید «شادمانی» فرصتی برای بازخوانی نقش این فرمانده گمنام است

دبیر کنگره ملی شهدای استان همدان گفت: مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد «علی شادمانی» فرصتی ارزشمند برای بازخوانی و معرفی نقش تاثیرگذار اما کمتر شناخته شده این فرمانده گمنام جمهوری اسلامی است.
کد خبر: ۷۶۳۹۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۹ - 20July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی فرجی» دبیر کنگره ملی شهدای استان همدان، در جلسه کمیته رسانه‌ای مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد علی شادمانی و شهدای استان، اظهار داشت: تاکنون دست‌کم ۲۵۰۰ خبر پیرامون شهید شادمانی منتشر شده است. از زحمات اصحاب رسانه، فعالان فضای مجازی و خبرنگارانی که در این مسیر تلاش کرده‌اند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.

D

وی با اشاره به اهمیت بزرگداشت مقام این شهید گرانقدر افزود: مراسم چهلمین روز شهادت این فرمانده فقید، با هدف تبیین جایگاه ارزشمند شهید شادمانی به عنوان فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) و مسئول اتاق جنگ جمهوری اسلامی برگزار می‌شود. 

دبیر کنگره ملی شهدای استان همدان ادامه داد: شهید شادمانی از نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در کسوت معلمی وارد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد و در ادامه مسئولیت‌های متعددی چون فرماندهی آموزشگاه، عملیات، فرماندهی قرارگاه نجف، لشکر ۳۲ انصارالحسین(ع)، و معاونت هماهنگ‌کننده قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) را عهده‌دار بود.

سردار فرجی با بیان اینکه شهید شادمانی از فرماندهان گمنام و مؤثر کشور بود، ادامه داد: متأسفانه این شهید بزرگوار آن‌گونه که شایسته بود به مردم معرفی نشد.

دبیر کنگره ملی شهدای استان همدان گفت: مراسم چهلمین روز شهادت سپهبد «علی شادمانی» فرصتی ارزشمند برای بازخوانی و معرفی نقش تاثیرگذار اما کمتر شناخته شده این فرمانده گمنام و تأثیرگذار جمهوری اسلامی است.

وی به روند دشوار و پرمخاطره انتقال پیکر شهید شادمانی نیز اشاره کرد و گفت: با وجود تهدیدات و چالش‌های متعدد، مراسم وداع و تشییع با شکوهی برای ایشان برگزار شد. این مراسم از نظر هماهنگی، نظم و مشارکت مردمی، نمونه‌ای از همدلی و انسجام ملی در پاسداشت مقام شهدا بود.

سردار فرجی همچنین خواستار حمایت از ستاد برگزاری مراسم و تقویت تولید محتوای رسانه‌ای شد و گفت: نیازمند همکاری در زمینه مصاحبه با همرزمان، تدوین تاریخ شفاهی و تشکیل اتاق رسانه‌ای فعال با مشارکت خانواده‌های شهدا هستیم. شهرداری همدان نیز در حوزه تولید محتوای تصویری اقدامات مؤثری انجام داده است.

وی تاکید کرد: باید سایر شهدای گمنام و کمتر شناخته‌شده جنگ ۱۲ روزه اخیر نیز به جامعه معرفی شوند. بسیاری از این عزیزان با وجود نقش‌آفرینی بزرگ، در سکوت خبری به شهادت رسیدند و معرفی آنان می‌تواند الگوی درخشانی برای نسل جوان باشد.

دبیر کنگره ملی شهدای همدان با اشاره به جانفشانی‌های رزمندگان در جریان نبردهای اخیر تصریح کرد: در جریان نبرد ۱۲ روزه اخیر، صحنه‌هایی از ایمان، شجاعت و اعتقاد نسل جدید رزمندگان را شاهد بودیم که حتی در طول هشت سال دفاع مقدس نیز کمتر دیده می‌شد. 

وی با بیان اینکه تجربیات جنگ ۱۲ روزه ما را ۵۰ سال جلو انداخت، افزود: این ۱۲ روز، به‌ویژه هفت روز ابتدایی آن، به‌لحاظ پیچیدگی و فشار نظامی، معادل سال‌ها جنگ تمام‌عیار بود. دشمن با بهره‌گیری از آخرین فناوری‌ها و توان نظامی خود وارد میدان شد، اما به لطف خداوند، هوشیاری مردم و آمادگی نیروهای مسلح، جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه ایستادگی کرد و در میدان نبرد سربلند شد.

سردار فرجی در پایان متذکر شد: آمادگی امروز ما حاصل سال‌ها تجربه و فداکاری است. اگر این آمادگی وجود نداشت، در همان ساعات ابتدایی حملات اخیر ضربات جبران‌ناپذیری وارد می‌شد. ملت ایران نشان داد که در سخت‌ترین شرایط نیز حامی و پشتیبان نظام اسلامی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها