«عهدی برای همیشه»؛ برنامه‌ای در استقبال از ظهور

قائم مقام بنیاد فرهنگی مهدویت مازندران از برگزاری ویژه برنامه «عهدی برای همیشه» به مناسبت نهم ربیع الاول سالروز آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) در سراسر استان خبر داد.
کد خبر: ۷۶۳۹۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴ - 20July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه هماهنگی بنیاد فرهنگی مهدویت مازندران امروز (یکشنبه) با حضور دستگاه‌های اجرایی مرتبط، فرهنگی، نظامی و انتظامی در محل بنیاد مهدویت در ساری برگزار شد.

«عهدی برای همیشه»؛ برنامه‌ای در استقبال از ظهور

حجت الاسلام والمسلمین «مرتضی مهدوی سیرت» قائم مقام بنیاد فرهنگی مهدویت استان مازندران در این جلسه اظهار داشت: در خجسته سالروز آغاز امامت حضرت مهدی (عج) ولایتمداران عاشق آن حضرت در مرکز مازندران، همچون دلدادگان و منتظران ولایت در همه نقاط این استان، اقدام به راه اندازی کاروان‌های پیاده از مهدیه و مساجد سطح شهر ساری به سمت امامزاده یحیی (ع)، می‌کنند.

وی افزود: بهترین کارها تجدید عهد در این مناسبت است؛ عهدی که همیشگی است با عنوان «عهدی برای همیشه» با حضور ظرفیت‌های مختلف استان در استان برگزار خواهد شد.

در یازدهمین روز شهریور سال جاری مصادف با نهم ربیع الاول، سالروز آغاز امامت حضرت صاحب الامر و زمان، مهدی موعود (عج) آئین دسته روی منتظران ظهور توسط مردم ولایتمدار دیار علویان در سراسر شهر‌ها و نقاط استان مازندران با عنوان «راهپیمایی انتظار» برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اجتماع مهدوی مومنین ولایتمدار ساری در این امامزاده، از اجرای برنامه‌های متعدد فرهنگی برای سنین مختلف اجتماع مهدویت خبر داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار