در روز‌های آینده هوای کردستان غبارآلود می‌شود

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی کردستان گفت: با توجه به شرایط جوی مناسب برای فعال شدن چشمه‌های گردوخاک در کشور عراق، انتظار می‌رود طی سه روز آینده در برخی ساعات، استان کردستان به‌ویژه نیمه غربی و جنوبی با کاهش کیفیت هوا و دید افقی روبه‌رو شود.
کد خبر: ۷۶۳۹۹۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۳ - 20July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، نشمیل احمدیانی در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: از امروز تا پایان هفته، به دلیل غالب بودن جریانات غربی بر روی عراق و مهیا بودن شرایط جوی برای فعالیت چشمه‌های گردوخاک، کیفیت هوا در استان کاهش می‌یابد که این وضعیت در شهرستان‌های غربی و جنوبی استان محسوس‌تر خواهد بود.
 
در روز‌های آینده هوای کردستان غبارآلود می‌شود
 
وی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی، افزود: از امروز تا پایان هفته، روند افزایشی دما در سطح استان تداوم دارد و هوای گرم در تمام نقاط استان مستقر می‌شود، به‌گونه‌ای که دمای بیشینه روزانه در برخی ایستگاه‌های نیمه جنوبی به حدود ۴۱ تا ۴۵ درجه سلسیوس خواهد رسید.
 
رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی کردستان خاطرنشان کرد: به دلیل افزایش سرعت وزش باد در ساعات بعدازظهر، احتمال وقوع و گسترش آتش‌سوزی در مناطقی که دارای پوشش گیاهی هستند دور از انتظار نیست، بنابراین اتخاذ تمهیدات پیشگیرانه در برابر مخاطرات احتمالی ضروری است.
 
احمدیانی تصریح کرد: طی شبانه‌روز گذشته کمترین دمای ثبت شده مربوط به سراب شهرک با ۱۱ درجه سانتی‌گراد و بیشترین دما مربوط به سلین با ۴۵ درجه سانتی‌گراد بوده و در سنندج نیز دمای هوا بین ۱۷.۵ تا ۴۰ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار