جمهوری اسلامی ایران هیچ زمانی آغازگر جنگ نبوده است

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: جمهوری اسلامی هیچ زمانی آغازگر جنگ نبوده است، اما در مقابل تجاوزات دشمنان، پوزه آنها را به خاک مالیده و پاسخ دندان‌شکن و پشیمان‌کننده می‌دهد.
کد خبر: ۷۶۴۳۶۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۴ - 22July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، سردار «جهانبخش کرمی» فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در مراسم تکریم و معارفه مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان زنجان که با حضور «سجاد صدیقی» مسئول سازمان بسیج فرهنگیان، مدیرکل آموزش و پرورش استان، حجت‌الاسلام «بیگدلی» مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه و جمعی از فرهنگیان در سالن شهید تجلی اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، با اشاره به کلام امام (ره) مبنی بر اینکه بسیج لشکر مخلص خداست و معلمی شغل انبیاست، اظهار داشت: بسیج مدرسه عشق است و ما این موضوع را به عینه در زیر بارانی از آتش دشمن در عملیات‌های مختلف دفاع مقدس مشاهده کردیم.

بسیج از ابتدا، این نهاد مقدس در همه صحنه‌ها نقش فعال داشته است

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: امام راحل فرمود، من دست شما بسیجیان را می‌بوسم و به مسؤولان تذکر می‌دهم که از تقویت بسیج غافل نشوند؛ زیرا بسیج پاره تن مردم است.

وی افزود: در کلام امامین انقلاب مشاهده می‌کنیم که با تشکیل بسیج همه مردم را در مدیریت کشور مشارکت داده و کشور را بیمه کردند و تمام معادلات دشمنان را بر هم زدند.

سردار کرمی بیان کرد: از بدو تاسیس بسیج، این نهاد مقدس در ایجاد امنیت،در هشت ساله دفاع مقدس، مقابله با فتنه‌ها، بحران ها،در جهاد فرهنگی، جهاد تبیین، سازندگی، محرومیت زدایی در همه صحنه ها نقش فعال و پویا داشته است.

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان در ادامه به نقش معلمان اشاره و تاکید کرد: معلمان، قهرمان‌ و شهید پرور هستند و این موضوع در میدان‌های نبرد قابل مشاهده است.

وی، به فداکاری‌ و رشادت‌های دانش‌آموزان شهید اشاره کرد و گفت: شب‌هایی دفاع مقدس به ویژه شبهای عملیات ما می‌دیدیم که این دانش آموزان با وجود سن کمی که داشتند چگونه برای دفاع از این مرز و بوم از هم سبقت می‌گیرند.

سردار کرمی با بیان اینکه در مسیر راه، هیچ تدابیری به اندازه رهنمودهای رهبری راهگشا نیست گفت: امروز اوج نبرد جمهوری اسلامی با استکبار جهانی است و طبق وعده خداوند و لطف خداوند در این میدان با هدایت و رهبری مقام معظم رهبری، استقامت، همدلی و انسجام مردم پیروز میدان هستیم.

وی، با محکوم کردن جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: امروز همه دنیا شاهد جنایات صهیونیست‌ها و حقوق بشر دروغین هستند و این ملت با تاسی از امام حسین(ع) هیچ زمانی تسلیم نمی‌شود و زیر پرچم شیاطین و ذلت زندگی نمی‌کند.

فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان تصریح کرد: جمهوری اسلامی هیچ زمانی آغازگر جنگ نبوده اما در مقابل تجاوزات آنها؛ پوزه دشمنان را به خاک مالیده و پاسخ دندان شکن و پشیمان کننده می‌دهد.

در این مراسم از خدمات یوسف دولتیاری قدرانی و مهدی نصیری به عنوان مسئول سازمان بسیج فرهنگیان استان زنجان معارفه شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها