استقرار ۲۱ موکب در گچساران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین

مسئول ستاد عتبات عالیات گچساران گفت: ۲۱ موکب برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین مستقر شدند.
کد خبر: ۷۶۴۳۷۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹ - 22July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد،«علی رضازاده»، مسئول ستاد عتبات عالیات گچساران در نشست ستاد اربعین حسینی که با محوریت برنامه‌ریزی جهت خدمت‌رسانی به زوار اربعین برگزار شد، گفت: در گچساران ۲۱ موکب جهت پذیرایی از زائران حسینی مستقر شدند. 
 
استقرار ۲۱ موکب در گچساران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین
 
رضا زاده افزود: این موکب‌ها از سه‌راهی روستای بیدزرد تا پل خیرآباد خدمات خود را ارائه می‌دهند.
 
 مسئول ستاد عتبات عالیات گچساران همچنین تصریح کرد: امسال برای دومین سال، موکب امام حسن مجتبی (ع) از گچساران در کربلا مستقر خواهد شد.
 
وی در ادامه با اشاره به نیاز‌های موکب‌ها، گفت: تأمین و استقرار روحانی، تأمین اقلام با کیفیت و ارسال به موقع، تأمین امنیت و ایمنی، یخ، جلوگیری از قطعی آب و برق از جمله مهمترین موارد درخواستی موکب‌داران است.
 
روانبخش، مسئول موکب خیرآباد نیز امنیت موکب‌ها را از مسائل مهم دانست و گفت: این نیاز نسبت به گذشته بیشتر است، و باید خدمات‌رسانی به‌صورت محدودتر و با کیفیت‌تر انجام شود.
 
عضو شورای شهر دوگنبدان با تأکید بر نیاز به بودجه برای خدمات‌دهی مناسب به موکب‌ها، اظهار کرد: «استان باید به گچساران کمک کند و بخشی از هزینه‌های ادارات باید به این امر اختصاص یابد.
 
کرمی، همچنین افزود: با وجود ۲۱ موکب پراکندگی زیاد و خستگی کار وجود دارد که باید به ۳ موکب کاهش یابد.
غریب‌راده، مسئول موکب خیرآباد نیز به تبعیض در ارائه خدمات به موکب‌ها اشاره کرد و از دستگاه‌ها خواست تا همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند.
 
«محمد رمضانی»، مسئول موکب طریق‌الکربلا نیز با تأکید بر مردمی بودن موکب‌ها و عدم سازمانی شدن آنها گفت: همکاری دستگاه‌ها ضروری است، چرا که گچساران روزگاری معبر شهدا بود و اکنون به معبر زائران حسینی تبدیل شده است.
 
«شاهرخ کناری» مدیرکل امنیتی انتظامی استانداری کهگیلویه و بویراحمد به برگزاری ۷ جلسه با ۴۶ مصوبه اشاره کرد و گفت: در کهگیلویه و بویراحمد ۸۶ موکب شناسنامه‌دار وجود دارد که ۱۸ مورد از آنها در گچساران است.
 
 کناری، افزود: انتظار داریم ستاد بحران با ستاد اربعین ادغام شده و امکانات خود را در اختیار موکب‌ها قرار دهد.
 
سرهنگ «ناصر صالحی»، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی (ع) گچساران نیز بر اهمیت مسائل بهداشت و ایمنی غذایی در موکب‌ها تأکید کرد و گفت: موکب‌ها باید به‌صورت شبانه‌روزی مشکلات خود را با ستاد اربعین در میان بگذارند.
 
«ایوب مقیمی» فرماندار گچساران ضمن تأکید بر اهمیت این شهرستان به‌عنوان مسیر عبور زائران اربعین، گفت: موکب‌داران در این ایام زحمت بسیاری می‌کشند که باید از آنها تقدیر شود.
 
وی افزود: تمام دستگاه‌ها باید امکانات خود را در اختیار موکب‌داران قرار دهند و هیچ‌کس نباید از کمک به آنها دریغ کند.
 
«فتاح محمدی» معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان این نشست با اشاره به ماهیت مردمی بودن مراسم اربعین و ضرورت استفاده از ظرفیت‌های مردمی و دستگاه‌های اجرایی گفت: مراسم اربعین آبروی نظام است و دولت باید از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کند، در این راستا، با شرایط موجود تأمین برق و آب برای موکب‌ها دشوار است، اما تمام تلاش خود را برای خدمت‌رسانی به زائران انجام خواهیم داد.
 
محمدی،  در ادامه ابراز داشت: چادر‌ها را هلال‌احمر می‌تواند در اختیار موکب‌ها قرار دهد تا خدمات‌رسانی تسهیل شود.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار