کشف بیش از ۲۸۸ کیلوگرم مواد مخدر توسط مرزبانان خراسان رضوی

فرمانده مرزبانی استان خراسان رضوی از کشف بیش از ۲۸۸ کیلوگرم طی ۷۲ ساعت گذشته خبر داد.
کد خبر: ۷۶۴۳۸۶
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۳ - 22July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، سردار سرتیپ دوم «مجید شجاع» فرمانده مرزبانی خراسان رضوی اظهار داشت: در راستای برخورد قاطع با قاچاقچیان مواد مخدر و جلوگیری از ورود این بلای خانمان‌سوز به کشور، مرزبانان هنگ تایباد طی ۷۲ ساعت گذشته موفق شدند از سه دستگاه خودرو تریلی در حال ورود به کشور مقادیری مواد مخدر را کشف کنند.

کشف بیش از ۲۸۸ کیلوگرم مواد مخدر توسط مرزبانان استان خراسان رضوی

وی با بیان اینکه ورود مواد مخدر صنعتی و سنتی آسیب‌هایی را برای جوانان کشورمان ایجاد خواهد کرد، تصریح کرد: مرزبانان در سه عملیات جداگانه از یک خودرو بیش از ۱۱۱ کیلوگرم مواد مخدر از نوع شیشه و محلول شیشه، از خودرویی دیگر و در باک سوخت آن بیش از ۱۲۷ لیتر محلول شیشه و از خودروی سوم نیز ۵۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف و ضمن توقیف خودرو‌ها، راننده‌های آن را دستگیر و تحویل مراجع قضایی دادند.

فرمانده مرزبانی استان در ادامه خاطرنشان کرد: مرزبانان استان از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر را در حال ورود به کشور کشف کردند.

سردار شجاع در پایان با قدردانی از تلاش‌های شبانه روزی مرزبانان بیان داشت: مرزبانان نهایت تلاش خود را به کار ببسته‌اند تا از ورود مواد مخدر به کشور جلوگیری کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار