به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «محمدحسن اختری» رئیس ستاد هفته وحدت امروز (سهشنبه) در اولین جلسه ستاد مرکزی بزرگداشت هفته وحدت و گرامیداشت میلاد پیامبر اعظم (ص) که در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به جایگاه مهم مسجدالاقصی و وعده پیامبر اسلام (ص) در خصوص نماز خواندن مسلمانان در این مکان مقدس، اظهار داشت: باید ببینیم در چه شرایطی هستیم و امیدوار باشیم که این وعده الهی هرچه زودتر محقق شود و نماز در مسجدالاقصی به امامت فردی از امت اسلام اقامه شود؛ لذا با توجه به این موضوع سه مقطع مهم برای فعالیتهای فرهنگی و وحدتآفرین پیشرو داریم؛ نخست، برنامههای مرتبط با هفته وحدت، دوم برنامههای ماه ربیعالاول و سوم برنامهریزی برای سال ۱۵۰۰مین سال بعثت پیامبر اسلام؛ به همین جهت باید برای هرکدام از این مناسبتها، طراحی و اجرای برنامههای جدی در دستور کار قرار گیرد.
وی افزود: این جلسه اگرچه گامی در مسیر برنامهریزی بود، اما هنوز به هدف مطلوب نرسیدهایم و لازم است جلسهای دیگر در اسرع وقت، برگزار شود تا پیشنهادات دستگاهها، ائمه جمعه و نهادهای فرهنگی جمعبندی و اجرایی شود و این در حالی است که امروز در دنیای اسلام هم حرکتهایی برای بزرگداشت این مناسبتها در حال شکلگیری است لذا باید ببینیم دولت و ستاد مربوطه چه اقداماتی را میتوانند انجام دهند و چه پیشنهادهایی مطرح شده تا بتوانیم بر اساس آن برنامهریزی دقیق و عملیاتی انجام دهیم.
رئیس ستاد هفته وحدت با اشاره به جایگاه فلسطین و مقابله با استکبار جهانی، تصریح کرد: اگر بتوانیم در سال جاری وحدت امت اسلامی را تقویت کنیم، میتوانیم گامهای مهمی در دفاع از ملت فلسطین و ایستادگی در برابر آمریکا و دیگر قدرتهای استکباری برداریم چون این فرصت بزرگی است و اگر از آن استفاده نکنیم، بدون تردید خسارت بزرگی متوجه ما خواهد شد بنابراین باید با کمک علما، نخبگان و دانشگاهیان جهان اسلام، موجی از حرکت و همافزایی برای تحقق وحدت اسلامی به راه بیفتد.
وی با اشاره به شرایط اسفبار مردم مظلوم فلسطین، ادامه داد: برای امت اسلام ننگ است که شاهد مرگ زنان و کودکان فلسطینی در صفهای گرسنگی باشیم و واکنشی نشان ندهد. همانگونه که امیرالمومنین (ع) فرمودند در برابر چنین صحنههایی باید زمین شکافته شود تا انسان در آن فرو رود، نه اینکه بیتفاوت بنشینیم.
حجتالاسلام اختری درباره نقش دانشگاهها در این مسیر گفت: متأسفانه همانگونه که مقام معظم رهبری نیز گلایه کردند، برخی شکایتها و پیگیریها به سرانجام نرسیده است. نمونه بارز آن پرونده شهادت سردار سلیمانی است که هنوز شکایت جدی و مؤثری در سطح بینالمللی پیگیری نشده است؛ اساتید دانشگاهها باید طومارهایی تنظیم و امضا کنند و اقداماتی انجام دهند که موجی از آگاهی و تحرک ایجاد شود. دانشجویان در آمریکا و اروپا به میدان آمدهاند اما متأسفانه برخی اساتید و دانشجویان در کشورهای اسلامی هنوز سکوت کردهاند که این سکوت پذیرفتنی نیست.
وی در پایان ضمن تشکر از برگزارکنندگان جلسه، اظهار امیدواری کرد که با همکاری و مشارکت همهجانبه، بتوان وحدتی واقعی در امت اسلامی ایجاد کرد و در مسیر تحقق وعدههای پیامبر اسلام (ص) گام برداشت.
انتهای پیام/ 381