۷۰ موکب در کردستان آمادگی میزبانی از زائران اربعین را دارند

با نزدیک شدن به ایام اربعین حسینی، مواکب خدمت‌رسانی به زائران در استان کردستان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و طبق اعلام ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، ۷۰ موکب در این ایام در مسیر خدمت به زائرین سیدالشهدا (ع) قرار خواهند گرفت.
کد خبر: ۷۶۴۵۹۵
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴ - 22July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، جلسه هماهنگی مواکب اربعین با حضور مسئولان مربوطه برگزار شد و در جریان آن، رمضان‌زاده، مسئول امور مواکب و اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کردستان، از آمادگی کامل مواکب برای میزبانی از زائران خبر داد.
 
۷۰ موکب در کردستان آمادگی میزبانی از زائران اربعین را دارند
 
وی با اشاره به تعداد مواکب فعال در ایام اربعین افزود: در مجموع ۷۰ موکب در استان کردستان فعالیت می‌کنند که از این تعداد، ۶۵ موکب در داخل استان و ۵ موکب در کشور عراق و در شهر کربلای معلی به زائران خدمات‌رسانی خواهند کرد.
 
رمضان‌زاده با تأکید بر لزوم آمادگی زیرساختی و پشتیبانی خدمات، خاطرنشان کرد: فعالیت مواکب در زمینه اسکان و تغذیه زائران از هشتم تا بیست‌وششم مردادماه ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت و همه تمهیدات لازم برای خدمات‌رسانی مطلوب در این بازه زمانی اندیشیده شده است.
 
در سال‌های اخیر، مشارکت مردمی در برپایی موکب‌ها در کردستان رشد چشمگیری داشته و این استان همواره نقش مهمی در میزبانی شایسته از زائران اربعین ایفا کرده است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها