اختصاص ۱۴۷ میلیارد ریال به روستاهای تابعه شهرستان مشهد

معاون استاندار و فرماندار ویژه مشهد گفت: بودجه سال جاری شهرستان مشهد با رشد ۳۰ درصدی نسبت به سال گذشته ابلاغ شد و اعتبارات قابل‌توجهی نیز برای پروژه‌های آبرسانی روستایی تخصیص یافت.
کد خبر: ۷۶۴۹۰۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰ - 24July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «سید حسن حسینی» معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد در نشست شورای اداری شهرستان که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، اظهار داشت: بخشی از بودجه سال ۱۴۰۴ شهرستان مشهد ابلاغ شده که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است. در این شرایط، عدم جذب اعتبار از سوی ادارات پذیرفته نیست و مدیران باید با همت و تلاش مضاعف، برای تحقق برنامه‌ها اقدام کنند.

فرماندار مشهد خبر داد: اختصاص ۱۴۷ میلیارد ریال به روستاهای سه بخش شهرستان مشهد

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی در مناطق روستایی افزود: برای روستاهای سه بخش مرکزی، احمدآباد و رضویه، مبلغ ۱۴۷ میلیارد ریال (۱۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان) اعتبار جذب شده است. همچنین با پیگیری‌های صورت‌گرفته از طریق وزارت نیرو، اعتبارات خوبی برای پروژه‌های تأمین آب شرب مشهد و تقویت همکاری بین شرکت برق و شرکت آب و فاضلاب اختصاص یافته است.

فرماندار مشهد با اشاره به دهه پایانی ماه صفر، گفت: این دهه قله خدمات ماست و برگزاری آن با شکوه و نظم، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم است. با تجربه معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری و جانشین ستاد خدمات سفر شهرستان، قطعا این ایام به‌خوبی مدیریت خواهد شد.

حسینی در ادامه به وضعیت بازار اشاره کرد و گفت: در حوزه نان، قیمت‌های نان یارانه‌ای و آزاد ابلاغ شده و وضعیت توزیع و تأمین آن متعادل است. در بخش ارزاق نیز شرایط مناسب است و نظارت و بازرسی باید تقویت شود تا کیفیت کالاهای عرضه‌شده حفظ گردد.

وی در خصوص موضوع انرژی خاطرنشان کرد: در حوزه برق، ناترازی سراسری در کشور وجود دارد، اگرچه در شهرستان مشهد به‌اندازه مصرف، تولید داریم اما مدیریت توزیع برق (دیسپاچینگ) مرکزی است. بنابراین، کنترل مصرف در ادارات ضروری است.

فرماندار مشهد همچنین با اشاره به اقدامات در حوزه انرژی‌های نو گفت: «برنامه‌های مناسبی در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر در حال پیگیری است. همچنین در حوزه مصرف آب نیز، ۸۰ درصد مردم مشهد مطابق الگوی مصرف عمل می‌کنند که جای قدردانی دارد.»

این مقام مسئول در پایان با تقدیر از نقش رسانه‌ها در اطلاع‌رسانی تأکید کرد: رسانه‌های شهرستان ظرفیت بالایی دارند و از این فرصت باید به‌درستی استفاده کرد. ما این ظرفیت را سرمایه‌ای برای ارتباط با مردم و تبیین خدمات دولت می‌دانیم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار