حداقل زمان برای بررسی اسناد درمانی ایثارگران لحاظ شده است

معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: تمام تلاش بنیاد بررسی اسناد درمانی خانواده شهدا و ایثارگران در کمترین زمان ممکن، به صورت شبانه روزی انجام می‌شود.
کد خبر: ۷۶۴۹۱۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶ - 24July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، «آمنه زرنگ» معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در سمینار مدیران بنیاد استان که در مشهد برگزار شد، ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: درخواست درمانی خانواده شهدا و ایثارگران بصورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌گیرد، و همکاران حوزه درمان اجرای طرح سپاس را بصورت ویژه به بیماران ایثارگر اختصاص دهند.

معاون درمان بنیاد خراسان رضوی:حداقل زمان برای بررسی اسناد درمانی ایثارگران لحاظ شده است

وی افزود: پایش سلامت بصورت عمومی و تخصصی ویزه خانواده شهدا و ایثارگران برگزار می‌شود، معاونت درمان در سال گذشته ۲۶ هزار پایش سلامت انجام داده است.

معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با تأکید بر رویکرد جهادی در ارتقای خدمات درمانی و آغاز به‌کار کمیسیون‌های پرستاری و تعیین درصد جانبازی در هفته جاری خبر داد و افزود: با تلاش شبانه‌روزی و هماهنگی منسجم همکاران ستادی، بیش از ۵۰۰ پرونده پرستاری آماده ورود به فرآیند کارشناسی و تصمیم‌گیری در کمیسیون‌ها شده است.

زرنگ با اشاره به ابلاغ قرارداد و شیوه‌نامه جدید بیمه دی گفت: از روسای شهرستان‌ها خواسته شده با دقت و جدیت، تسهیلات مهم این شیوه‌نامه را دنبال و اجرا کنند، به‌ویژه تبصره ۱۳ ویژه بیماران بدخیمی، بند ۳۲ برای بیماران زمین‌گیر، و صندوق ۲ درصد برای اسناد غیربیمه‌ای که ظرفیت‌های مهمی در رفع دغدغه‌های درمانی ایثارگران به شمار می‌آیند.

معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در حوزه پایش سلامت گفت: در سال گذشته استان خراسان رضوی با اجرای موفق برنامه پایش عمومی و تخصصی، به عنوان یکی از استان‌های پیشرو کشور بوده است.

وی همچنین افزود: با وجود زیرساخت‌هایی، چون سامانه‌های ۱۶۷۱ و اپلیکیشن دیدار، انتظار داریم شاهد رشد چشمگیر در شناسایی و خدمات‌رسانی سلامت‌محور و ارائه خدمات در منزل باشیم.

زرنگ همچنین با اشاره به جایگاه ممتاز استان در خدمات ICU پرستاری در منزل در سطح کشور تأکید کرد و گفت: توسعه این خدمات در شهر‌های کم‌برخوردار یک ضرورت فوری است، و افزایش روزافزون نیاز‌های درمانی، ما را ملزم به گسترش خدمات در مناطق محروم و توجه بیشتر به رویکرد‌های نوآورانه در ارائه خدمت کرده است.

معاون بهداشت و درمان اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی با اشاره به پروژه بزرگ تأمین تجهیزات پزشکی در سال گذشته تصریح کرد: افتخار داریم خدمت کم‌نظیر ارائه ویلچر برقی به جانبازان نخاعی استان را ثبت کردیم؛ حرکتی که با رضایتمندی بی‌سابقه خانواده‌های ایثارگران همراه بود.

وی تاکید کرد: از روسای شهرستان‌ها تا نسبت به فرهنگ‌سازی و بازگرداندن تجهیزات سرمایه‌ای بلااستفاده توسط ایثارگران اقدامات مؤثرتری انجام صورت گیرد، زیرا عودت این تجهیزات یک مسئولیت اخلاقی و اجتماعی است که با اطلاع‌رسانی صحیح و همراهی شهرستان‌ها، به یک فرهنگ پایدار تبدیل خواهد شد.

در پایان، معاون درمان با تأکید بر جایگاه اثرگذار همکاران شهرستانی در موفقیت خدمات سلامت‌محور افزود: توجه به نیرو‌های پرتلاش حوزه درمان در شهرستان‌ها، در نهایت به ارتقای سطح خدمات و رضایت‌مندی ایثارگران منجر خواهد شد، بسیاری از خدمات درمانی نیاز به تصمیم‌گیری و اقدام فوری دارد که فقط با توان، انگیزه و هم‌افزایی شهرستان‌ها ممکن خواهد بود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار