مشارکت فعال مردم و خادمان و هیئت امنا عاملی کلیدی در پیشبرد امور و توسعه بقاع متبرکه است

مدیرکل بقاع متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه ضمن تشریح وضعیت بیش از ۸ هزار بقعه متبرکه کشور، بر نقش نظارتی سازمان و مشارکت مستقیم مردم، خادمان و هیئت امنا در اجرای برنامه‌های فرهنگی و عمرانی تأکید کرد.
کد خبر: ۷۶۵۰۲۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲ - 24July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین "محمد نوروزپور" مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف، امروز دوم مرداد در همایش هیئت امنا و خدام اماکن متبرکه کردستان که با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از اعضای هیئت امناء و خادمان اماکن متبرکه استان کردستان در محل امامزاده هاجر خاتون (س) سنندج برگزار شد، گفت: سازمان اوقاف علاوه بر مسئولیت‌های مربوط به امور عمرانی، وظیفه تبیین و اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و قرآنی را نیز بر عهده دارد تا این اماکن به مراکز فرهنگی و معنوی تبدیل شوند.
 
مشارکت فعال مردم و خادمان و هیئت امنا عاملی کلیدی در پیشبرد امور و توسعه بقاع متبرکه است
 
وی با اشاره به وجود بیش از ۸ هزار بقعه متبرکه در سطح کشور افزود: سازمان اوقاف در کنار مسئولیت‌های عمرانی، وظیفه تبیین و اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و قرآنی را نیز بر عهده دارد تا بقاع متبرکه به قطب‌های فرهنگی و معنوی تبدیل شوند.
 
مدیرکل بقاع متبرکه و اماکن مذهبی سازمان اوقاف مشارکت فعال مردم، خادمان و هیئت امنا را عاملی کلیدی در پیشبرد امور و توسعه بقاع متبرکه دانست و بیان کرد که نقش سازمان اوقاف در این زمینه بیشتر نظارتی و حمایتی است.
 
وی با برشمردن امامزادگان به عنوان فرصتی ارزشمند برای ایجاد اشتغال، کارآفرینی، حمایت از نیازمندان و اجرای برنامه‌های فرهنگی در طول سال، بر اهمیت تکریم زائران، حفظ کرامت ایشان و فراهم آوردن شرایط بهداشتی و رفاهی مناسب به عنوان وظایف اصلی خادمان و هیئت امناء تاکید کرد.
 
حجت‌الاسلام نوروزپور افزود: هدف از برگزاری این همایش، ارتقاء کیفیت خدمات‌رسانی به زائران، تقویت همکاری بین خادمان و هیئت امناء، و بررسی برنامه‌های فرهنگی و عمرانی بقاع متبرکه استان کردستان بود.
 
حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان خدمت به امامزادگان و بقاع متبرکه را از برترین و باارزش‌ترین فعالیت‌ها در جامعه اسلامی ذکر کرد و افزود: مردم ایران، به‌ویژه مردم دیندار کردستان، همواره عشق و ارادت خاصی نسبت به اهل بیت (ع) و اماکن مذهبی داشته و در خدمت‌رسانی به این مکان‌های مقدس پیشگام بوده‌اند.
 
وی با اشاره به جایگاه رفیع این بقاع در معارف دینی بیان کرد: در آیات و روایات بسیاری بر فضیلت تقرب و مودت نسبت به اهل بیت (ع) و خدمت به اماکن مذهبی تأکید شده است، که خود گواه اهمیت و قداست این خدمت معنوی است.
 
نماینده ولی‌فقیه در کردستان بر ضرورت رسیدگی به وضعیت بهداشتی و رفاهی بقاع متبرکه تأکید کرد و گفت: تسهیل زیارت و فراهم کردن فضای مناسب برای حضور زائران باید در اولویت فعالیت‌های هیئت امناء و خدام قرار گیرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها