«ناهید ۲» با موفقیت در مدار قرار گرفت

ماهواره «ناهید ۲» با موفقیت در مداری با ارتفاع ۵۰۰ کیلومتر قرار گرفت.
کد خبر: ۷۶۵۱۴۷
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۴ - 25July 2025

به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، مطابق داده‌های دریافتی از پایگاه پرتاب، ماهواره «ناهید ۲» که صبح امروز به فضا پرتاب شده بود، با موفقیت در مدار قرار گرفت.

«ناهید۲» با موفقیت در مدار قرار گرفت

این ماهواره صبح امروز ساعت ۹:۲۴ به وقت ایران از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شد و حالا در مداری با ارتفاع تقریبی ۵۰۰ کیلومتری قرار گرفته است.

«ناهید ۲» که به سفارش سازمان فضایی ایران و با همکاری پژوهشگاه فضایی طراحی و ساخته شده است، حدود ۱۱۰ کیلوگرم وزن دارد و یکی از مهمترین گام‌های صنعت فضایی ایران برای ایجاد منظومه‌های ماهواره‌ای مخابراتی ارتفاع پایین (LEO) و ماهواره‌های مخابراتی ارتفاع بالا (GEO) است.

همچنین سایر فناوری‌های فضایی مانند کنترل وضعیت سه محوره، ارتباطات دوطرفه در سایر باند‌های فرکانسی، مدیریت داده، توزیع توان و ... در این ماهواره ارزیابی خواهد شد. پرتاب ناهید، بخشی از یک مأموریت چندماهواره‌ای بود که شامل ماهواره‌های یونیسفر‌ام-۳،‌ ام-۴ روسیه و ۱۸ ماهواره دیگر از کشور‌های مختلف از جمله ایران بود.

همکاری با روسیه برای پرتاب ناهید ۲ نشان‌دهنده دیپلماسی موفق فضایی ایران و غلبه بر تحریم‌هایی است که با هدف محدودیت پیشرفت فضایی ایران اعمال شده بود. نصب لوگو‌های سازمان فضایی ایران و پژوهشگاه فضایی ایران بر بدنه پرتابگر سایوز، بیانگر حضور رسمی و مشارکت فعال ایران در این مأموریت بین‌المللی بود. پرتابگر سایوز که پیش‌تر ماهواره‌هایی، چون «خیام»، «پارس ۱»، «کوثر» و «هدهد» را نیز به فضا رسانده بود.

انتهای پیام/ 112

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار