وحدت ملی رمز عبور از توطئه‌های دشمنان است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه وحدت ملی رمز عبور از توطئه‌های دشمنان علیه ایران است، گفت: هم‌صدایی و همبستگی مردم و حاکمیت، مهم‌ترین عامل در خنثی‌سازی طرح‌های تجزیه‌طلبانه و تضعیف‌کننده دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای است.
کد خبر: ۷۶۵۴۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۳ - 26July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، «حمیدرضا حاجی‌بابایی»، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم همدان و فامنین، در نشست شورای اداری استان همدان با تأکید بر لزوم حفظ وحدت و همبستگی ملی، اظهار داشت: امروز وحدت میان مردم و حاکمیت، قوی‌تر از همیشه، پاسخی محکم به دشمنان انقلاب اسلامی است. هیچ چیز نباید این انسجام را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وحدت ملی رمز عبور از توطئه‌های دشمنان است

وی با اشاره به حضور میلیونی مردم در صحنه‌های اخیر افزود: ۹ میلیون ایرانی با غیرت ملی، مذهبی و انقلابی خود بار دیگر نشان دادند که پشت‌به‌پشت یکدیگر ایستاده‌اند. این حضور عظیم، نشانه آگاهی و بیداری ملت ایران است.

حاجی‌بابایی با گرامی‌داشت یاد شهدای عملیات مرصاد از جمله شهید مبارکی، شهید ملکی، شهید فصلی و شهید سلگی، همچنین به رفاقت دیرینه‌اش با شهید همدانی اشاره کرد و گفت: در طول ۴۷ سال رفاقت با ایشان، حتی یک‌بار هم از من گله نکرد. این‌ها شخصیت‌هایی مانند قله الوند هستند که کسی نمی‌تواند به سادگی جای آنان را پر کند.

وی با انتقاد از وضعیت طرح جامع و تفصیلی شهر همدان تصریح کرد: متأسفانه از سال ۱۳۶۵ به بعد، به‌جای توسعه متوازن، صرفاً به فروش زمین برای تأمین حقوق کارمندان پرداخته‌ایم. بسیاری از مناطق شهری بدون برنامه‌ریزی اصولی ساخته شده‌اند و امروز شاهد کوچه‌های دو متری و خانه‌های متراکم هستیم.

نماینده مردم همدان در ادامه از عقب‌ماندگی در اجرای طرح تفصیلی و جامع شهر همدان ابراز نگرانی کرد و گفت: همدان در مقایسه با شهرهایی مانند یزد، توسعه‌ای کمتر داشته است. ما از ۷۲۰۰ هکتار، به ۱۵۰۰ هکتار کاهش یافته‌ایم و این یک عقب‌گرد محسوب می‌شود. اگر امروز بخواهیم فضای سبز ایجاد کنیم، باید خانه‌ها را تخریب کنیم.

حاجی‌بابایی با تأکید بر لزوم تهیه طرح تفصیلی مطابق با استانداردهای ملی خاطرنشان کرد: طرح تفصیلی باید مبتنی بر قوانین و معیارهای کشور باشد و این کار اگرچه سخت است، اما ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

وی همچنین به موضوع جمعیت واقعی استان اشاره کرد و گفت: در حالی که بر اساس آمار رسمی سال ۱۳۹۵ جمعیت استان یک میلیون و ۷۳۰ هزار نفر اعلام شده، طبق اطلاعات موجود، این عدد در اسفندماه سال گذشته به بیش از دو میلیون و ۷۰ هزار نفر رسیده است. متأسفانه همچنان استان همدان را پیر می‌دانند، در حالی که جمعیت جوان ما قابل‌توجه است.»

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از نهادهای مسئول خواست تا در سال آینده نسبت به سرشماری دقیق جمعیت و خانوارهای استان اقدام کنند و در پایان سه مطالبه کلیدی استان همدان را مطرح و گفت: راه‌اندازی مجدد فرودگاه همدان، نهایی‌سازی طرح جامع شهری و اجرای طرح تفصیلی با هدف ساخت حداقل ۵۰ درصد پروژه‌های شهری از اولویت‌های استان است.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار