مبانی انسجام ملی

رهبر معظم انقلاب اسلامی در مسیر بصیرت‌افزایی و به‌مناسبت اربعین شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه «اسرائیل»، هفت تکلیف راهبردی را جهت ادامه حرکت برای مردم ترسیم کردند.
کد خبر: ۷۶۵۶۰۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶ - 27July 2025

گروه سیاسی دفاع‌پرس- امیر فتحی؛ انسجام ملی ملت ایران در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه سناریو‌های استکبار جهانی و سگ هار و کودکش و قصاب منطقه اسرائیل را یک به یک خنثی کرد و این انسجام بسترساز چندین ستون قوی برای ساخت یک بنای دفاعی همچون دژی مستحکم در مقابل توطئه معاندین نظام ایران شد و پاسخ مناسبی را در عمل ارائه کرد. 

واکاوی هفت فرمان راهبردی امام خامنه‌ای

در سناریوی براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که از سوی «اسرائیل» کلید خورد و در پشت پرده به صحنه گردانی استکبار جهانی و هم پیمانانش و بازوی اجرایی آن سازمان منافقین خلق و چندین گروه خرابکار و برانداز و ستون پنجم داخلی در حقیقت با نقشه راهبردی با بهره برداری از نقطه اصلی سناریو یعنی اختلاف داخلی دنبال سقوط نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند. 

در مثال می‌توان قبل از جنگ عناصری از قبیل رابطه با آمریکا و مذاکره در جهت حل مشکلات و رفع تحریم‌ها و نابودی تاسیسات هسته‌ای و خلع سلاح موشکی و ... را مدنظر قرار داد که با این موارد دنبال همراهی مردم ایران بودند؛ بدین ترتیب فشار مضاعف روی حکومت ایجاد شود.

آنچه در علم سیاست مورد بحث است مردم صاحبان اصلی حکومت‌ها هستند از آنجا که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بر پایه مکتب دمو و کراسی (دموکراسی) واقع شده حفاظت و پایداری و بقای این نظام برعهده مردم ایران هست و دشمن امروز درصدد است از درون این ملت نوعی نارضایتی را استخراج کند و به واسطه این مورد با سناریو ستون پنجم داخلی ایران همراه شود و این سناریو همان بیانیه یکی از سران فتنه در جهت رفراندوم حکومتی و توزیع قدرت در شورای حکومتی و خارج شدن زمام حکومت از دایره رهبری است. رهبری که آنالیزور و مغز متفکر و مهندسی استراتژیک نقشه‌های شوم دشمنان است و به خوبی تحلیل و بصیرت‌افزای مردم است در حقیقت هدف سناریو تضعیف جایگاه و شخص رهبری است و هموار کردن تحرکات دشمن و حرکت جهت پیروزی است.

مردم در انسجام ملی با تمسک به آیه واعتصموا بحبل ا... جمیعا و لا تفرقوا در این اتحاد و همبستگی پاسخ قوی به دشمن نشان دادن و دشمن کینه و خشم خویش را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با زیر پا گذاشتن کلیه قوانین انسانی و تعهدات و معاهدات کنوانسیون بین‌الملل حملات خویش را به بیمارستان‌ها و زدن آمبولانس‌ها و زدن ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما حمله به خبرنگاران و رسانه ملی و حمله به زندان اوین و شهادت جمعی از کارکنان زندان و سربازان و زندانیان و خانواده‌هایشان و زدن موشک به منازل مردم و شهادت مردم و تداعی قاب شیشه‌ای ماندگار در تاریخ انقلاب شهادت کودکان شیرخوار نظیر محمد علی بهمنی آبادی و زهرا ذاکریان و کودکی که خویش را در طریق حاج قاسم سلیمانی می‌دانست سیدعلی ساداتی و دیگر عزیزان غیرمسلح ما که با خون پاکشان سبب درد و غم سنگین رهبری عظیم الشان انقلاب و مردم شریف ایران اسلامی شدند و این کینه را بدین سان ثابت کردند. آنها فرزندان یک خانواده نبودند، بلکه پاره تن و جگر گوشه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند و این درد در اذهان مردم نسبت به چهره کودکشی اسرائیل جاودانه خواهد ماند.

شهادت فرماندهان غیرتمند ما نظیر باقری، رشید، سلامی و حاجی‌زاده و ... که مظلومانه خون پاکشان بر خاک وطن جاری شد و سربازان متفکر علمی هسته‌ای ما که به نوعی دانشمندان علمی ایران نبودند؛ چراکه خدمات آنها تنها برای ایران نبود بلکه شامل حال بشریت بود و آمریکا و اسرائیل ضربه به ملت و نظام ایران نزدند، بلکه ضربه به مردم کره خاکی زدن و چنین جنایت هولناکی را رقم زدن و قطع الیقین پاسخ‌های قوی تری بیش از آنچه دریافت کردند در آینده‌ای نه چندان دور دریافت خواهند کرد.

اگر مبانی این تاثیرگذاری را در انسجام ملی در سه لایه سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بررسی کنیم عبارتند از:

۱) توسعه اقتصادی 
۲) توسعه فرهنگی 
۳) توسعه آموزشی 
۴) توسعه سیاسی 
۵) هویت ملی 
۶) محبوبیت دولت 
۷) مشارکت سیاسی 
۸) مردم سالاری (دموکراسی) 
۹) ملی گرایی (ناسیونالیسم)
۱۰) برابری شهروندان 
۱۱) رضایت سیاسی نخبگان 
۱۲) زبان رسمی قوی

اینها مواردی که بن مایه و ریشه انسجام ملی ملت ایران را در مقابل دشمنان شکل دهی و استحکام بخشی نمود.

اما در مسیر بصیرت افزایی و به مناسبت اربعین شهدای جنگ تحمیلی دوازده روزه «اسرائیل» رهبری عزیز انقلاب هفت تکلیف راهبردی را جهت ادامه حرکت برای مردم ترسیم کردن که عبارتند از:

۱) حفظ اتحاد ملی - (وظیفه‌ی یکایک ما)

۲) شتاب لازم در پیشرفت دانش و فناوری در همه‌ی بخش‌ها - (وظیفه‌ نخبگان علمی)

۳) حفظ عزت و آبروی کشور و ملت - (تکلیف بی اغماض گویندگان و قلم‌زنان)

۴) مجهز کردن روزافزون کشور با ابزار‌های حراست از امنیت و استقلال ملی - (وظیفه فرماندهان نظامی)

۵) جدیت و پیگیری و به نتیجه رساندن کار‌های کشور - (وظیفه همه دستگاه‌های مسئول اجرائی)

۶) هدایت معنوی و نورانی کردن دل‌ها و توصیه به صبر و سکینه و ثبات مردمی - (وظیفه حضرات روحانی)

۷) حفظ شور و شوق و شعور انقلابی - (وظیفه یکایک ما و بویژه جوانان)

این موارد همچون فانوس دریایی است که هدایتگر کشتی گرفتار در دریای متلاطم را در مسیری نورانی به مقصد نهایی می‌رساند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار