زیرساخت‌های ارتباطی مسیر‌های اربعین در کردستان نیازمند توجه ویژه است

استاندار کردستان با انتقاد از ضعف‌های ارتباطی، گفت: در بیش از ۵۰ درصد مسیر اربعین سنندج - مریوان با گپ‌های ارتباطی ۳ تا ۵ کیلومتری مواجه هستیم که هیچ نوع آنتن‌دهی و ارتباطی در آن برقرار نیست.
کد خبر: ۷۶۵۷۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶ - 27July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، آرش زره‌تن لهونی پیش از ظهر امروز در نشست ستاد و بررسی زیرساخت‌های اربعین حسینی که در استاندری کردستان برگزار شد، با اشاره به اینکه امسال نیز کردستان برای چهارمین سال متوالی افتخار میزبانی از زائران اربعینی حسینی را دارد، اظهار کرد: خوشبختانه در طول این سال‌ها شاهد استقبال باشکوه زائران از سراسر کشور و میزبانی خوب مردمان این خطه بوده‌ایم.
 
زیرساخت‌های ارتباطی مسیر‌های اربعین در کردستان نیازمند توجه ویژه است
 
وی با اشاره به مزایای انتخاب مرز باشماق مریوان به عنوان مسیر پیاده‌روی افزود: مسیر استان کردستان، جذاب، ایمن و با آب‌وهوای خنک و معتدل است و مردمان این استان نیز با روی گشاده از زائران استقبال می‌کنند.
 
استاندار کردستان برگزاری راهپیمایی اربعین را مایه وحدت و انسجام اقوام و مذاهب دانست و تصریح کرد: بدون شک این حضور و افزایش رفت‌وآمد زائران موجب تقویت انسجام ملی خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه گرچه آمادگی لازم برای پذیرش حتی دو برابر تعداد زائران سال گذشته؛ ۳۰۰ هزار نفر در استان وجود دارد، اما در برخی حوزه‌ها با مشکلات زیرساختی روبه‌رو هستیم که یکی از مهم‌ترین آنها زیرساخت‌های ارتباطی است، گفت: ضعف‌های این حوزه باید با قید فوریت برطرف شود.
 
لهونی بیان کرد: محور سنندج - مریوان که مسیر اصلی تردد اربعین است، بدون پوشش ارتباطی مناسب است به طوری‌که در بیش از ۵۰ درصد مسیر، با گپ‌های ارتباطی ۳ تا ۵ کیلومتری مواجه هستیم که هیچ نوع آنتن‌دهی و ارتباطی در آن برقرار نیست و همین مسئله موجب نگرانی زائران شده است.
 
وی گفت: ضعف ارتباطی باعث شد که در صورت وقوع حادثه یا خرابی خودرو، امکان تماس و امداد وجود نداشته باشد.
 
استاندار کردستان خاطرنشان کرد: علاوه بر محور سنندج - مریوان، سایر مسیر‌های ورودی به استان؛ مسیر سنندج - دیواندره، بیجار - دیواندره، بیجار - زنجان و سقز - مریوان نیز دارای نقاط کور ارتباطی با گپ‌های سه تا پنج کیلومتری هستند که ارتباط در این مناطق قطع می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه مسیر‌های دیگر روستایی نیز با مشکلات مشابهی روبه‌رو است، عنوان کرد: اگر این نواقص برطرف شود، کردستان می‌تواند به بهترین مسیر برای تردد زائران استان‌های شمال‌غرب و استان‌های مرکزی کشور تبدیل شود.
 
لهونی خطاب به وزیر ارتباطات یادآور شد: با توجه به اهمیت موضوع اربعین، انتظار می‌رود دستورات فوری برای تأمین اعتبار و رفع مشکلات زیرساختی این مسیر‌های کردستان صادر و متولیان وزارت ارتباطات در استان، با حضور میدانی این چالش‌ها را برطرف کنند تا شاهد ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی مسیر‌های منتهی به مرز باشماق مریوان باشیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار