به گزارش دفاعپرس از اردبیل، «جلال آفاقی» دادستان اردبیل، عصر روز گذشته (سهشنبه) در جلسه بررسی عملکرد دستگاههای متولی استان در پیشگیری از فرار مالیاتی و مقابله با آن که در محل دادستانی برگزار شد، با اشاره به آمار قابل توجه فرار مالیاتی در کشور، وضعیت مبارزه در استان در اینخصوص را خوب، اما ناکافی دانست.
وی با تشریح اهمیت پرداخت مالیات و رابطه آن با حقوق عمومی، افزایش نظارت و بازرسیهای موثر از صنوف را خواستار شد.
دادستان مرکز استان اردبیل مبارزه با فساد را مایه افزایش رضایت عمومی و از موجبات توسعه سرمایه اجتماعی نظام دانسته و اظهار داشت: تلاش مسئولان بخشهای مختلف برای افزایش اعتماد و رضایت عمومی از مطالبات مقام معظم رهبری است که مبارزه با ابعاد گوناگون فساد از راهکارهای آن است.
آفاقی با تاکید بر برقراری عدالت مالیاتی در استان، از تشکیل کارگروه تخصصی در دادستانی به منظور ارتقای عملکرد استان در پیشگیری از فرار مالیاتی خبر داد.
وی همچنین به تبعات جرم پولشویی بر اقتصاد کشور اشاره کرده و افزود: شگرد مجرمانه تبدیل سود حاصل از خلافکاری و فساد به داراییهای به ظاهر مشروع، در استان باید بیش از پیش و با جدیت رصد شده و مورد تعقیب و برخورد واقع شود.
گفتنی است، برابر آمار ارائه شده در این جلسه، استان اردبیل رتبه ۸ کشوری در مبارزه با فرار مالیاتی را بهخود اختصاص داده است.
انتهای پیام/