ملت ایران اسلامی هیچ‌گاه نسبت به ارزش‌ها و آرمان‌های خود بی‌تفاوت نیست

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: پیروزی انقلاب اسلامی نشان داد که ملت ایران هیچ‌گاه نسبت به ارزش‌ها و آرمان‌های خود بی‌تفاوت نبوده و همیشه آماده فداکاری در مسیر الهی هستند.
کد خبر: ۷۶۶۵۷۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳ - 30July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام و المسلمین «محمد جواد حاج علی اکبری» رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور امروز (چهارشنبه) در اجلاسیه بزرگداشت فرماندهان شهید و شهدای جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی و گرامیداشت سردار شهید رجبعلی محمدزاده در خراسان‌شمالی، اظهارداشت: بالاتر از مقام شهید جایگاهی وجود ندارد، چرا که شهدا به مرتبه‌ای از ایمان رسیدند که جان خود را در راه خدا و برای اهتزاز پرچم توحید تقدیم کردند. پیروزی انقلاب اسلامی نیز نشان داد که ملت ایران هیچ‌گاه نسبت به ارزش‌ها و آرمان‌های خود بی‌تفاوت نبوده و همیشه آماده فداکاری در مسیر الهی هستند.

ملت ایران اسلامی هیچ‌گاه نسبت به ارزش‌ها و آرمان‌های خود بی‌تفاوت نیستوی با بیان اینکه یادواره‌های شهدا محل اتصال زمین و آسمان و درخشش الطاف الهی است، افزود: شهدا با خداوند متعال معامله‌ای بزرگ و سودمند انجام دادند و خداوند نیز وعده خود را با اعطای رفیع‌ترین درجات معنوی به آنان عملی ساخت و آنان را جاودانه کرد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور ضمن تأکید بر اینکه شهیدان کسانی هستند که به حقیقت زندگی دست یافته‌اند و به مقام عند ربهم رسیده‌اند، تصریح کرد: رزمندگان جان خود را برای حفظ توحید فدا کردند تا پرچم ایمان و اسلام برافراشته بماند و این همان سبک زندگی توحیدی است که ملت ایران به‌دنبال آن بوده و هست. عمق فکری و ایمانی مردم ما برای بسیاری ناشناخته باقی مانده و دشمنان همواره در محاسبات خود درباره این ملت دچار خطا شده‌اند.

حجت الاسلام حاج‌علی‌اکبری با بیان اینکه کسی که به درجه ایمان خالص برسد، شوق شهادت در دلش شعله‌ور می‌شود، گفت: جامعه‌ای که چنین شهدایی تقدیم می‌کند، ارزشمند است چراکه این نشان‌دهنده ایمان قوی و ریشه‌دار مردم آن جامعه است. استان خراسان شمالی نیز با وجود وسعت کم، بیش از سه‌هزار شهید تقدیم انقلاب کرده است و این مسأله نشان‌دهنده ایمان ریشه‌دار مردم این منطقه است.

 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار