جیش‌الظلم در باتلاق ذلت

فرماندار علی‌آبادکتول با بیان اینکه جیش‌الظلم در باتلاق ذلت گرفتار شد، گفت: جیش العدل» با انجام عملیات تروریستی کور در زاهدان، اوج ذلت خود را به نمایش گذاشت.
کد خبر: ۷۶۷۱۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۲ - 02August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، «فرامرز دیلم کتولی» فرماندار علی‌آبادکتول، اظهار داشت: گروهک تروریستی جیش العدل با انجام عملیات تروریستی وابستگی عمیق خود به دشمنان برون‌مرزی ایران اسلامی را آشکار ساخت این اقدام نشان‌دهنده ناکامی دشمن در دستیابی به اهداف تفرقه‌افکنانه خود در ایران عزیز است.
جیش‌الظلم در باتلاق ذلت
 
وی با تاکید بر اینکه هرجا دشمن در دستیابی به اهدافش کم می‌آورد به عملیات کور تروریستی روی می‌آورد، ابراز کرد: عملیات تروریستی که در زاهدان انجام شد نشان دهنده اوج ذلت این گروهک تروریستی است.
 
فرماندار علی‌آبادکتول خاطرنشان کرد: ایران ما رنگین‌کمانی از اقوام است که در انسجام کامل و همزیستی مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند دشمن هرچه تلاش کرد تا این انسجام را بر هم بزند ناکام ماند و به همین دلیل به دنبال انتقام‌گیری از مردم و دستگاه‌هایی است که با انقلابی‌گری وظایف خود را انجام داده‌اند.
 
دیلم کتولی افزود: دستگاه قضا که بدون هیچ مماشاتی با متخلفین و مجرمین چه سیاسی و چه خائن برخورد انقلابی داشته است باید تقدیر کرد.
 
وی تصریح کرد: شکی نیست که این گروهک هیچ پیوندی با مردم عزیز سیستان و بلوچستان ندارد وگرنه هرگز با چنین قساوتی مردم سلحشور این استان را به خاک و خون نمی‌کشید وحشی‌گری «جیش العدل» نشان از کینه عمیق آنان نسبت به انقلابی‌گری مردم سیستان و بلوچستان و پیوند ناگسستنی آنها با اهداف مقدس نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد و این حمله تلاشی برای عقده‌گشایی است.
 
فرماندار علی‌آبادکتول گفت: دشمنان به دنبال تفرقه‌افکنی در بین مردم ایران اسلامی هستند، اما هوشیاری مردم و پیوند عمیق آنها با ولایت فقیه باعث شده است که در بزنگاه‌های حساس هوشیارانه عمل کرده و نقشه‌های دشمنان به سرانجام نرسد. 
 
دیلم کتولی ادامه داد: اگر این گروهک با مردم پیوند داشت در این مقطع حساس که ایران اسلامی کانون مبارزه با ظلم و استبداد جهانی است در کنار مردم ایران قرار می‌گرفت و همنوا با آنها علیه دشمن صهیونیستی اقدام می‌کرد.
 
وی افزود: اینکه آنها در این زمان همنوا با دشمن به دنبال ضربه زدن به ایران اسلامی هستند خود نشان از هم‌دستی و هم‌مسلکی آنها با استکبار جهانی و صهیونیست‌هاست.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار