نقش رسانه‌ها در مقابله با روایت‌سازی دشمن بسیار تعیین‌کننده است

استاندار کردستان با اشاره به نقش مهم صداوسیما در تقویت وحدت و انسجام ملی در دوران جنگ، گفت: صداوسیما نقش تعیین‌کننده‌ای در مقابله با جنگ رسانه‌ای داشت.
کد خبر: ۷۶۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۸ - 03August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «آرش زره‌تن لهونی» استاندار کردستان، صبح امروز در آئین افتتاح پروژه HD‌سازی شبکه استانی کردستان که با حضور مسئولان رسانه ملی و مدیران استانی برگزار شد ضمن ابراز خرسندی از ارتقای جایگاه نیرو‌های رسانه‌ای کردستان گفت: در مدتی که در این مسئولیت حضور داشتم از نزدیک شاهد تلاش‌های مؤثر همکاران در صداوسیمای مرکز استان بودم از ارتقای جایگاه همکارانمان خوشحالیم و برایشان آرزوی توفیق داریم.
 
نقش رسانه‌ها در مقابله با روایت‌سازی دشمن بسیار تعیین‌کننده است
 
وی با تسلیت ایام اربعین حسینی و همچنین شهادت جمعی از مردم بی‌گناه کشور و دانشمندان هسته‌ای در جنگ دوازده‌روزه اخیر، افزود: در روز‌های اخیر شاهد حادثه تلخ آتش‌سوزی در کوه آبی سنندج بودیم که منجر به جان‌باختن سه جوان عزیز استان شد این ضایعه را به مردم شریف کردستان تسلیت می‌گویم و برای دو مصدوم حادثه نیز شفای عاجل از خداوند مسئلت دارم.
 
استاندار کردستان با اشاره به جایگاه کلیدی رسانه در شرایط حساس کشور تصریح کرد: صداوسیما یکی از ارکان اصلی اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی در کشور است به‌ویژه در دوران جنگ رسانه‌ای اخیر که نقش رسانه‌ها در ارتقای روحیه مقاومت، انسجام ملی و مقابله با روایت‌سازی دشمن، بسیار تعیین‌کننده بود.
 
لهونی با اشاره به مقاومت رسانه‌ای در استان کردستان در دوران‌های بحرانی گفت: در دفاع مقدس رسانه‌ای دوازده‌روزه، صداوسیمای مرکز سنندج حتی در شرایطی که مورد حمله مستقیم قرار گرفت هرگز از آگاهی‌رسانی به مردم عقب‌نشینی نکرد نمونه‌ای از این شجاعت خانم امامی از همکاران صداوسیماست که به الگویی برای زنان شجاع ایران تبدیل شد.
 
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های ویژه استان برای اربعین حسینی اظهار کرد: مردم کردستان، چه شیعه و چه سنی همواره علاقه‌مند به اهل‌بیت هستند چند سالی است مرز باشماق به عنوان یکی از گذرگاه‌های اصلی زائران اربعین معرفی شده و امسال نیز آمادگی داریم میزبان حدود ۳۰۰ هزار نفر از زائرین باشیم.
 
استاندار کردستان تاکید کرد: استان ما با آب‌وهوای خنک‌تر و طبیعتی دل‌انگیز مسیر مناسبی برای تردد زائران است از صداوسیمای استان درخواست داریم در این ایام با برنامه‌سازی ویژه جاذبه‌های گردشگری و ظرفیت‌های استان را بیشتر معرفی کنند و مردم سایر استان‌ها را به تردد از مرز کردستان دعوت نمایند.
 
وی افزود: مراسم امروز برای افتتاح پروژه‌های زیرساختی مهم در حوزه رسانه‌ای برگزار شده است که بدون شک منجر به افزایش جذابیت و مخاطب شبکه استانی خواهد شد طبیعی است که زیبایی‌های کردستان باید با بالاترین کیفیت تصویری در سراسر کشور نمایش داده شود.
 
استاندار در پایان از تلاش‌های مدیران و مجموعه صداوسیما در استان و مسئولانی که در اجرای این پروژه سهیم بوده‌اند، قدردانی کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار