شهید طهرانچی نگاه علمی و تخصصی به قرآن و روایات داشت

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به توجه ویژه شهید طهرانچی به قرآن و روایات گفت: نظام تربیتی را از قرآن و روایات کسب کرده بود و امامت و مهدویت را اساس و شالوده نظام مقدس اسلامی می‌دانست.
کد خبر: ۷۶۷۵۸۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۶ - 03August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، «علی سروری‌مجد» قائم مقام رییس دانشگاه آزاد کشور، در مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت دانشمند شهید دکتر طهرانچی، که به میزبانی مؤسسه نهج البلاغه برگزار شد، با بیان اینکه حتی سرداران شهید ما نیز دانشمند بودند، اظهار داشت: شهید طهرانچی معتقد بود باید منبع و مأخد اصلی ما قرآن و عترت باشد چرا که بدون خطا و اشتباه است اما تجربه‌های بشری قطعا بدون اشکال و خطا نیست، برهمین اساس ایشان در هر عرصه‌ای که فعالیت داشت نگاه علمی و تخصصی به قرآن کریم و روایات داشت.

شهید طهرانچی نگاه علمی و تخصصی به قرآن و روایات داشت

وی در ادامه افزود: شهید طهرانچی اهمیت ویژه‌ای برای نهج‌البلاغه، تقریب مذاهب اسلامی و مهدویت قائل بود چرا که نظام تربیتی را از قرآن و روایات کسب کرده بود و امامت و مهدویت را اساس و شالوده نظام مقدس اسلامی می‌دانست و معتقد بود بایستی در معارف امامت و مهدویت همه مسوولان شناور باشند چرا که اساس نظام مقدس اسلامی بر این مبنا است.

سروری مجد با اشاره به نقش آفرینی شهید طهرانچی در تأسیس مؤسسه نهج البلاغه در مدرسه علمیه هارونیه اصفهان، اظهار کرد: شهید طهرانچی به حقیقت علم و باطن علم دست پیدا کرده بود و علت اینکه ایشان به اقداماتی در حوزه مباحث دینی نظیر تأسیس مؤسسه نهج البلاغه اهتمام داشت همین مسأله بود.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه شناخت شهید طهرانچی از علوم مختلف محدود نبود، تصریح کرد: حقیقت علم در دیدگاه شهید طهرانچی متکی به نگاه توحیدی و علوم الهی بود، شهید طهرانچی معتقد بود که در کنار اینکه علوم غربی را باید مسلط باشیم اما نباید وابستگی به آنها پیدا کنیم برهمین مبنا هم نگاه این شهید بزرگ به سوی قرآن و روایات بود و تفکر و اندیشه خود را با روایات و قرآن کریم انطباق می‌داد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار