با حضور فرمانده تیپ ۱۱۶ قزوین؛

نمایشگاه طراحی گرافیکی در خانه موزه شهید بابایی افتتاح شد

به مناسبت سالروز شهادت سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی، نمایشگاه طراحی گرافیکی با محوریت این شهید والامقام، با حضور فرمانده تیپ ۱۱۶ مکانیزه هجومی شهید صفوی قزوین و جمعی از مسئولان استان، در موزه خانه شهید بابایی افتتاح شد.
کد خبر: ۷۶۸۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۴ - 07August 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از قزوین، همزمان با سالروز شهادت سرلشکر خلبان شهید عباس بابایی، نمایشگاهی از آثار طراحی گرافیکی با موضوع ابعاد شخصیتی و رشادت‌های این شهید والامقام، امروز (چهارشنبه) در محل موزه خانه شهید بابایی گشایش یافت.

نمایشگاه طراحی گرافیکی در خانه موزه شهید بابایی افتتاح شد


در این مراسم، سرهنگ ستاد «جلال بهاری‌فر» فرمانده تیپ ۱۱۶ مکانیزه هجومی شهید صفوی قزوین به همراه جمعی از مسئولان استانی، فرماندهان نظامی و خانواده‌های معظم شهدا حضور داشتند.
سرهنگ بهاری‌فر در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار دفاع‌پرس در قزوین، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید بابایی، اظهار داشت: شهید عباس بابایی نمونه‌ واقعی یک فرمانده متعهد، متخصص، مؤمن و انقلابی بود که تمام هستی خود را در راه دفاع از اسلام و انقلاب فدا کرد.

نمایشگاه طراحی گرافیکی در خانه موزه شهید بابایی افتتاح شد


وی افزود: اخلاص، ولایت‌مداری، ساده‌زیستی و شجاعت، از ویژگی‌های بارز شخصیتی این شهید بزرگوار بود که امروز می‌تواند الگویی کامل برای نسل جوان و به‌ویژه نیروهای مسلح باشد.

نمایشگاه طراحی گرافیکی در خانه موزه شهید بابایی افتتاح شد


فرمانده تیپ ۱۱۶ مکانیزه هجومی شهید صفوی قزوین خاطرنشان کرد: راه شهید بابایی ادامه دارد و برگزاری چنین برنامه‌هایی، فرصتی مغتنم برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و بازخوانی ارزش‌های دفاع مقدس است.

نمایشگاه طراحی گرافیکی در خانه موزه شهید بابایی افتتاح شد


این نمایشگاه به مدت پنج روز در محل موزه خانه شهید بابایی برای بازدید عموم علاقه‌مندان دایر است.
انتهای پیام/
عکاس: محمد کریمی

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار