روز خبرنگار روز پاسداشت قلم‌های روشنگر و اندیشه‌های بیدار است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: خبرنگاران چشم بیدار جامعه‌اند که بی‌وقفه در مسیر روشنگری، انعکاس حقیقت و پاسداشت رسالت قلم گام برمی‌دارند.
کد خبر: ۷۶۸۵۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۶ - 07August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، «علی اصغر دریایی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، در گفت‌وگویی خبری با تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: هفدهم مرداد، سالروز بزرگداشت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار، یادآور تلاش‌ها و مجاهدت‌های صادقانه زنان و مردانی است که بی‌وقفه در مسیر روشنگری، انعکاس حقیقت و پاسداشت رسالت قلم گام برمی‌دارند.
 
روز خبرنگار روز پاسداشت قلم‌های روشنگر و اندیشه‌های بیدار است
 
وی افزود: خبرنگاران چشم بیدار جامعه‌اند که با دلی آگاه و قلمی متعهد، حقیقت را بر تارک تاریخ ثبت می‌کنند و با تلاش بی‌وقفه خود، پلی میان مردم و واقعیت می‌سازند.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان گفت: ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عرصه خبر، این روز را به تمامی خبرنگاران شریف، پرتلاش و آگاه به ویژه همکاران خبرگزاری تسنیم که با عشق و صداقت در مسیر آگاهی‌بخشی گام برمی‌دارند، صمیمانه تبریک عرض کرده و از درگاه خداوند متعال برای همه این عزیزان سلامتی، موفقیت و توفیق روزافزون مسئلت دارم.
 
وی تصریح کرد: روز خبرنگار، روز پاسداشت قلم‌های روشنگر و اندیشه‌های بیدار است؛ روزی که بهانه‌ای می‌شود برای قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه خبرنگاران و اصحاب رسانه استان کردستان، که با تعهد و شجاعت، روایت‌گر حقیقت‌اند.
 
دریایی خاطرنشان کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم غاصب صهیونیستی، خبرنگاران کردستان با حضور فعال و کارنامه‌ای درخشان، نه تنها صدای مظلومیت ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند، بلکه با ثبت لحظه‌های مقاومت، نقش بی‌بدیلی در تقویت انسجام ملی ایفا کردند.
 
وی عنوان کرد: از تلاش‌های ارزشمند خبرنگاران استان کردستان در پوشش اخبار و رویداد‌های فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی صمیمانه سپاسگزارم. حضور پررنگ و مشارکت فعال آنان در تمامی برنامه‌ها، جلوه‌ای از تعهد حرفه‌ای و عشق به فرهنگ این مرز و بوم است.
 
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار داشت: قلم خبرنگاران، نه تنها بازتاب‌دهنده واقعیت‌هاست، بلکه ابزاری قدرتمند برای توسعه استان و ارتقای سطح فرهنگی جامعه محسوب می‌شود. در سایه این قلم‌های آگاه، کردستان فرهنگی‌تر، پویا‌تر و امیدوارتر به آینده گام برمی‌دارد.
 
دریایی با بیان اینکه فعالیت خبرنگاران نقش بسیار مهم و بی‌بدیلی در توسعه فرهنگی جامعه دارد، اذعان داشت: خبرنگاران استان کردستان با آگاهی‌بخشی و روشنگری، تقویت آزادی بیان و مشارکت فرهنگی، حفظ و ترویج میراث فرهنگی، ظرفیتی بزرگ برای توسعه پایدار اجتماعی هستند. با آرزوی توفیق روزافزون برای تمامی خبرنگاران، امید دارم که در مسیر آگاهی‌بخشی، عدالت‌طلبی و تعالی فرهنگی، همواره موفق و مؤثر باشید.
 
شایان ذکر است، در هفدهم مرداد ماه سال ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزار شریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید. به همین مناسبت، شورای فرهنگ عمومی، هفدهم مرداد ماه هر سال را به عنوان «روز خبرنگار» نامگذاری کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار