فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) سپاه از مرز باشماق مریوان بازدید کرد

سردار «گشتاسبی»، فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه گفت: سپاه تمام امکانات و تجهیزات را جهت خدمت‌رسانی شایسته و تأمین امنیت زائران اربعین حسینی در مرز‌های کشور به کار گرفته است.
کد خبر: ۷۶۸۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۷ - 08August 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سردار «امان‌اله گشتاسبی» فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمال‌غرب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ظهر امروز با حضور در مرز باشماق از روند خدمت‌رسانی و آمادگی تیم‌های بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مراقبت از زائران اربعین حسینی بازدید کرد.
 
فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه از مرز باشماق مریوان بازدید کرد
 
در این بازدید، آخرین وضعیت استقرار بیمارستان صحرایی شهید ماموستا شیخ‌الاسلام، تیم‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی، گروه‌های بهداشت محیط و سایر واحد‌های پشتیبان بررسی و بر هماهنگی کامل میان دستگاه‌های خدمت‌رسان تأکید شد.
 
سردار گشتاسبی ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی کادر درمان، آمادگی تیم‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان را ارزشمند و نمونه‌ای از خدمت خالصانه به زائران دانست و تصریح کرد: این اقدامات تا بازگشت آخرین زائر ادامه یابد.
 
فرمانده قرارگاه شمال‌غرب سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: سپاه نیز تمام امکانات و تجهیزات را جهت خدمت‌رسانی شایسته و تأمین امنیت زائران اربعین حسینی در مرز‌های کشور به کار گرفته و در هیچ زمینه‌ای، مشکلی نداریم.
 
حجت‌الاسلام و المسلمین «جلیلی» مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) سپاه نیز در این بازدید سردار گشتاسبی را همراهی می‌کرد.
 
فاصله سنندج تا مریوان ۱۱۸ کیلومتر است. مرز بین‌المللی باشماق در ۱۷ کیلومتری شهر مریوان واقع شده است، زائران اربعین حسینی برای رسیدن به مرز باشماق ابتدا باید وارد سنندج، مرکز استان کردستان و سپس از جاده جدید سنندج ـ مریوان راهی مریوان شوند. فاصله مرز باشماق تا شهر نجف از مسیر سلیمانیه، کرکوک، بغداد حدود ۶۵۰ کیلومتر و کرایه از مرز باشماق تا شهر سلیمانیه عراق، رایگان است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار