خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ غزه پایان یابد

گروهی از خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه با انتقاد شدید از کابینه این رژیم، بنیامین نیانیاهو رئیس کابینه را به دروغ‌گویی، بازی با سرنوشت اسرا و تلاش برای ادامه جنگ متهم کردند و خواستار بازگشت فوری آنها و خروج ارتش از غزه شدند.
کد خبر: ۷۶۹۷۱۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵ - 12August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، خانواده‌های شماری از اسرای صهیونیست در بیانیه‌ای اعلام کردند که کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر به آنها دروغ گفته و عمداً تصمیم گرفته است جنگ را پایان ندهد.

خانواده‌های اسرای صهیونیست: نتانیاهو نمی‌خواهد جنگ غزه پایان یابد

این خانواده‌ها با صدور بیانیه‌ای خطاب به مقامات صهیونیست تأکید کردند: کابینه باید بازی‌های سیاسی خود را متوقف کرده، اسیران را بازگرداند و به جنگ پایان دهد.

آنها هشدار دادند که نباید جان اسیران و سربازان قربانی اهداف سیاسی شود و لازم است هرچه سریع‌تر از غزه خارج شویم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ادامه جنگ در غزه ما را به چیزی جز تشکیل کشور فلسطین نزدیک نمی‌کند.

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که فشار افکار عمومی در داخل سرزمین‌های اشغالی برای دستیابی به توافق تبادل اسرا و توقف جنگ روز به روز در حال افزایش است و با تصمیم کابینه امنیتی برای اشغال غزه تشدید شده است.

کابینه رژیم صهیونیستی در جلسه پنج‌شنبه شب طرح اشغال شهر غزه را تصویب کرد تا شکاف و اختلاف میان سطوح سیاسی با مقامات نظامی و امنیتی این رژیم وارد مرحله جدیدی شود.

طرح نتانیاهو با واکنش منفی گسترده ای در محافل داخلی رژیم صهیونیستی از جمله محافل نظامی و امنیتی روبرو شده است.

«یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی، این طرح را یک «فاجعه» توصیف کرد.

در سطح بین المللی نیز شمار زیادی از کشورها، مقامات و نهادهای بین المللی و حقوق بشری طرح اشغال نوار غزه را محکوم و بر لزوم توقف جنگ علیه این منطقه و برقراری آتش بس تاکید کرده اند.

انتهای پیام/381

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار