حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان

رسانه‌های خبری از حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان خبر دادند.
کد خبر: ۷۶۹۸۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰ - 13August 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المیادین، رژیم صهیونیستی در ادامه نقض آتش‌بس در لبنان منطقه «الوادی» بین دو شهرک «زبقین» و «القلیلة» در جنوب لبنان را هدف حملات پهپادی خود قرار داد.

حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان

رژیم صهیونیستی همچنین امروز سه‌شنبه دو شهروند لبنانی را که در حال ماهیگیری بودند در نزدیکی بندر ماهیگیران در ناقوره هدف حمله پهپادی قرار داد.

به علاوه پهپاد‌های رژیم صهیونیستی شهرک «النمیریه» در جنوب لبنان را هدف قرار دادند که این حمله هیچ‌گونه تلفات یا خساراتی در پی نداشته است.

از زمان توافق آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان، ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل ده‌ها بار آن را نقض کرده که به شهید و زخمی شدن تعدادی از شهروندان لبنان منجر شده است.

آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین‌المللی، بامداد روز چهارشنبه هفتم آذر ۱۴۰۳ اجرایی شد.

شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان چندی قبل تصریح کرد که از زمان برقراری آتش بس میان این جنبش و رژیم صهیونیستی، اسرائیل حدود ۳ هزار و ۷۰۰ بار آتش بس را نقض کرده است.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار