همکاری سازمان‌های آتش‌نشانی تهران، اردبیل و کرمانشاه در مرز خسروی

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه گفت: با آغاز تردد زائران اربعین، آتش‌نشانی کرمانشاه با همکاری تهران و اردبیل، تأمین ایمنی مرز خسروی را بر عهده گرفت.
کد خبر: ۷۶۹۸۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳ - 13August 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «سعید قادری» رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه امروز در نشست کمیته امداد ونجات ستاد اربعین استان درباره اقدامات این سازمان در پایانه مرزی خسروی و شهرستان قصرشیرین، اظهار داشت: از آغاز تردد زائرین اباعبدالله الحسین (ع)، سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه چهار دستگاه خودروی سبک و سنگین اطفایی به همراه ۱۸ نیروی عملیاتی را به پایانه مرزی خسروی و شهرستان قصرشیرین اعزام کرده است.

همکاری سازمان‌های آتش‌نشانی تهران، اردبیل و کرمانشاه در مرز خسرویوی افزود: علاوه بر این، پنج دستگاه خودرو اطفایی به همراه ۱۱ آتش‌نشان از استان‌های تهران و اردبیل نیز به این مناطق اعزام شده‌اند و همکاری‌های لازم در راستای ارتقاء سطح ایمنی انجام گرفته است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرداری کرمانشاه در ادامه با اشاره به مهم‌ترین اقدامات سازمان آتش‌نشانی در این مناطق، گفت: گشت‌های ایمنی در پارکینگ‌های خودرو، آموزش نحوه استفاده از خاموش‌کننده‌های دستی به متصدیان پارکینگ‌ها و همچنین آموزش خادمین مواکب درباره رعایت نکات ایمنی، جانمایی کپسول‌های گاز مایع و اجاق‌های گاز از جمله اقدامات مهم این سازمان بوده است.

وی در پایان، خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان کرمانشاهی تا پایان بازگشت زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در پایانه مرزی خسروی و شهرستان قصرشیرین حضور مستمر خواهند داشت.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها