به گزارش گروه دفاعی امنیتی دفاعپرس، حجتالاسلام والمسلمین «عباس محمدحسنی» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با خانواده معظم شهیدان حاتمی و صفدری در اندیمشک و دزفول، دیدار و ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این شهدا، اظهار داشت: شهدای عزیز، برگزیده خداوند متعال بوده و اینطور نیست که هرکسی توفیق شهادت پیدا کند.
حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رسالت بعد از شهادت، سختتر از خود شهادت است؛ چرا که شهادت در یک لحظه اتفاق میافتد و این توفیقی است که نصیب آن شهید عزیز شده است ولی رسالت بعد از آن، وظیفهای خطیر بر دوش خانواده آن شهید بزرگوار میگذارد و آن، استقامت و تداوم راه شهید است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش خطاب به خانواده شهید حاتمی بیان کرد: شهدا حقیقتاً افتخار آمیز و مایه مباهات خانواده خود و ملت ایران هستند. فرزندان شهید باید طوری تربیت شوند که ادامه دهنده مسیر این شهید بزرگوار باشند.
وی همچنین در دیدار با خانواده شهید صفدری نیز، گفت: توفیق زیارت خانواده شهدا موجب افزایش انرژی و انگیزه میشود. شهدا سرمایهای ارزنده برای نظام و کیان کشور اسلامی هستند. انشاءلله، امیدواریم با تداوم راه شهیدان، بتوانیم زمینه ظهور امام زمان (عج) را مهیا کنیم.
انتهای پیام/ 271